Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowość od Łowicza stworzona z myślą o najmłodszych Następny artykuł: Pyszny i aksamityny Szybki budyń od Delecty

5 powodów, dla których warto jeść marchewkę!

Nowości kulinarne,
,
, tagi: dieta, marchew, kulinaria, odchudzanie, zdrowie, przekąski
Pomarańczowy przysmak często gości na naszych stołach w postaci przystawek do obiadu – marchewka w kostkę lub jako baza surówki. Trudno także wyobrazić sobie jakąkolwiek zupę ugotowaną bez jej dodatku. Słodki smak sprawia, że doskonale sprawdza się również w ciastach i deserach. Jednak szkoda zmniejszać właściwości odżywcze marchewki przez gotowanie czy pieczenie. Podajemy 5 powodów, dla których warto jeść marchewkę na surowo!
zdjęcia: Fotolia

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: muffinki z dynią

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

10 grudnia 2016, 11:56