Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Tydzień Amerykański w Lidlu Następny artykuł: CzekoWafel – chrupiąca przyjemność od Wedla

Arbuzowa kawa mrożona – przepis Ani Starmach

Potrzebujesz letniego orzeźwienia? Chcesz się odprężyć po ciężkim dniu? A może zbliżają się niespodziewani goście? Tego lata w każdej sytuacji baw się kawą razem z Anią Starmach i marką Jacobs! Ten niezwykły duet pomoże Ci odkryć nowe oblicze ulubionego napoju w wersji mrożonej. Projekt „Baw się kawą” to nie tylko zaproszenie do świata wyśmienicie przygotowanych, pięknie prezentujących się letnich napojów, ale przede wszystkim źródło pysznych inspiracji.

Marka Jacobs wraz z Anią Starmach przygotowała tego lata projekt „Baw się kawą”, w którym zachęca do eksperymentowania i odkrywania nowych kawowych smaków. Na stronie www.przepisynakawe.pl znajdziecie autorskie przepisy Ani, które zadowolą nawet najbardziej wymagających kawoszy.

Specjalnie na tę okazję, marka Jacobs stworzyła również limitowaną edycję kawy z szablonami do kawowych posypek, które przyozdobią każdy napój fantazyjnym motywem.

Na stronie www.przepisynakawe.pl można znaleźć nie tylko przepisy, ale także piękne propozycje podania napojów. Kawa zaserwowana w słoiczku, z apetycznymi dodatkami, jak laska wanilii czy szczypta cynamonu, z kostkami lodu w kształcie ziarenka kawy, potrafi zrobić piorunujące wrażenie i stać się ozdobą każdego spotkania.

kawa arbuzowa

Arbuzowa kawa – przepis

Składniki:

  • 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej np. Jacobs
  • 50ml wody
  • 2 plastry arbuza
  • 2 łyżeczki cukry trzcinowego
  • 4 kostki lodu do skruszenia
  • sok z połowy limonki
  • skórka z limonki

Przygotowanie: kawę wymieszaj z wodą. Arbuza, cukier, sok z limonki i kostki lodu zblenduj. Tak przygotowaną masę arbuzową ułóż w naczyniu. Zalej kawę. Udekoruj kawę skórką z limonki wymieszaną z cukrem trzcinowym. Gotowe! :)

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: kopytka z dyni


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

22 stycznia 2017, 09:10

Nasze propozycje