Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Artykuły dekoracyjne PAPSTAR już dostępne w Polsce Następny artykuł: Woda kokosowa CHI - życiodajna siła zamknięta w kokosie

Baziółka - nowa marka świeżych ziół na polskim rynku

Baziółka to nowa marka świeżych ziół, która pojawiła się na polskim rynku na początku czerwca.
ba ziółka

W asortymencie Baziółki znajduje się ponad 20 rodzajów ziół (m. in. bazylia, cząber, estragon, kolendra, koper, lubczyk, majeranek, melisa, mięta, oregano, pietruszka, rozmaryn, rukola, szałwia, szczypiorek, trybula i tymianek). Wygodne opakowania posiadają kod kolorystyczny - każdemu kolorowi przypisane jest inne zioło, dzięki czemu znalezienie odpowiedniej doniczki w sklepie jest łatwiejsze.

Na odwrocie woreczków znajdują się przepisy na dania na bazie ziół, które mają zachęcić do wypróbowania nowych smakowych połączeń z ziołami w roli głównej – m. in. lody bazyliowe, karmel tymiankowy, koktajl pietruszkowy, rukolowe pesto, chłodnik malinowy z estragonem i wanilią czy marokańska herbata z miętą.

Cena doniczki Baziółka - 4,99 zł

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kulinarne ciekawostki 07 - pistacyje

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

10 grudnia 2016, 13:52