Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Jeść smacznie i zdrowo, a przy tym chudnąć – oto sekret diety 3D Chill... Następny artykuł: Octy Jamar w 4 wariantach smakowych

Ulubione ciasteczka Pani Walewskiej

Marka Produkty Klasztorne wprowadza na rynek ciasteczka bezowe – makaroniki z marmoladą owocową i bezy maślane. Ciastka zostały wyprodukowane z naturalnych składników – z prawdziwego masła, mąki, śmietanki, marmolady owocowej, no, a przede wszystkim z białek jaj i cukru pudru. Są delikatnie słodkie, kruche, nie przygniatają kubków smakowych nadmiarem cukru, są genialnie wyważone smakowo.

ciastka bezowe

Makaroniki z marmoladą to ciasteczka lekko kwaskowate, z lekkim puchem bezy na wierzchu. Bezy maślane to z kolei mariaż ciasta kruchego i bardzo delikatnej bezy.

Oferowane ciastka są ręcznie przygotowywane i pakowane, w charakterystyczne kartoniki z logo firmy. Przezroczysta folia na górze opakowania pozwala konsumentowi ocenić świeżość i jakość produktu przed zakupem. Każda „łódeczka“ pełna ciasteczek zawiera 250 gram tego deseru.

Ciasteczka należy, dla zachowania najlepszych walorów smakowych produktu, przechowywać  w chłodnym i suchym miesjcu. Jeśli mamy ochotę, możemy ciastka włożyć do lodówki i zjeść je „na zimno“ z pyszną kawą :)

Ciasteczka doskonale komponują się z herbatami z owoców i herbatami kwiatowymi. Rozkruszone w towarzystwie jagód, truskawek, owoców leśnych mogą stanowić ciekawą „posypkę“ do ciast, lodów i lekkich tortów. Beza to ciastko bogate w białko więc możemy ich niedużą ilość zaproponować najmłodszym na podwieczorek.

Jedno jest pewne te ciasteczka zawsze smakują przepysznie!

Cena:

  • Beza maślana Produkty Klasztorne ok. 7,00 zł/250g
  • Makaroniki z marmoladą Produkty klasztorne ok. 7,00 zł/250g
zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa cebulowa

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

4 grudnia 2016, 00:59