Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Majonez Hellmann’s w nowej odsłonie Następny artykuł: HIT! Zrób to sama: chipsy z topinamburu

Nowość: biszkopt w proszku Emix

Nowości kulinarne, , tagi: nowości kulinarne, emix, biszkopt
Biszkopt… z pozoru proste ciasto, jednak jego upieczenie graniczy prawie z cudem. Dlatego warto korzystać ze sprawdzonych receptur, które są gwarancją sukcesu. Biszkopt w proszku Emix to nowa smakowita propozycja tej firmy. Jest łatwy w przygotowaniu i naprawdę pyszny!
biszkopt emix

Biszkopt jest podstawą wielu ciast. Z łatwością można zamienić go w tort, śmietanowiec, czy lekkie ciasto owocowe. Ciasto biszkoptowe Emix wyśmienicie smakuje zaraz po upieczeniu, kiedy jeszcze ciepłe i przyjemnie rozchodzi się na podniebieniu. Zarówno ciepłe, jak i już ostudzone ciasto jest wspaniałym dodatkiem do popołudniowej herbaty lub kawy, a dzieciom najbardziej smakuje ze szklanką mleka lub kakao.

Biszkopt Emix można przygotować bez żadnego wysiłku. Do jego przygotowania potrzebujemy tylko odrobiny wody i 3 jaj. Następnie miksujemy dokładnie wszystkie składniki i wstawiamy ciasto do piekarnika. Jeśli biszkopt ma być ciemny - do ciasta dodajemy 2 łyżki ciemnego kakao. Gotowe :)

Cena: 3,50 zł/ 300g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: dynia marynowana


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

22 stycznia 2017, 17:22

Nasze propozycje