Poprzedni artykuł: Nowa rama Aero – jedyna puszysta margaryna na polskim rynku Następny artykuł: Produkty Klasztorne – wykwintne konfitury i musy owocowe

Nowość od Bonduelle: warzywa gotowane na parze

Warzywa to podstawa zdrowej diety. Niestety rzadko mamy czas na pracochłonne gotowanie. Tej jesieni Bonduelle proponuje nam innowacyjne rozwiązanie, by dostarczyć jeszcze więcej witamin, minerałów, smaku i aromatu. Marka wprowadza nową linię warzyw w puszce: „Gotowane na parze”.

Marka Bonduelle prezentuje wyjątkowy produkt dla wszystkich zabieganych wielbicieli witamin i poszerza świat warzywnych inspiracji o wyjątkowy produkt – warzywa „Gotowane na parze”.

Na dobry początek marka Bonduelle wprowadza warzywa strączkowe: fasolę białą i czerwoną, soczewicę oraz cieciorkę. Są one szczególnie polecane przez ekspertów, a ich przygotowanie często nastręcza nam najwięcej problemów. Od dziś koniec z czasochłonnym przygotowywaniem!

warzywa w puszcce

Nowa seria warzyw Bonduelle to :

  • Smak i konsystencja warzyw przygotowanych w parowarze;
  • Lepsza tekstura – warzywa są jędrne i świeże;
  • Więcej minerałów niż w warzywach poddanych tradycyjnemu gotowaniu;
  • Łatwość i szybkość w przygotowaniu – wystarczy je otworzyć, by cieszyć się
     ich smakiem i aromatem;

I co najważniejsze: warzywa te nie wymagają namaczania i gotowania! Są gotowe do spożycia zaraz po otwarciu.

Cena:

  • Fasola biała i czerwona – 2,99 zł /212ml; 4,59 zł/ 425 ml
  • Soczewica – 4,89 zł /425ml
  • Cieciorka – 4,89 zł /425ml

Polecany film


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

23 lipca 2018, 17:56

Nasze propozycje