Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowa rama Aero – jedyna puszysta margaryna na polskim rynku Następny artykuł: Produkty Klasztorne – wykwintne konfitury i musy owocowe

Nowość od Bonduelle: warzywa gotowane na parze

Warzywa to podstawa zdrowej diety. Niestety rzadko mamy czas na pracochłonne gotowanie. Tej jesieni Bonduelle proponuje nam innowacyjne rozwiązanie, by dostarczyć jeszcze więcej witamin, minerałów, smaku i aromatu. Marka wprowadza nową linię warzyw w puszce: „Gotowane na parze”.

Marka Bonduelle prezentuje wyjątkowy produkt dla wszystkich zabieganych wielbicieli witamin i poszerza świat warzywnych inspiracji o wyjątkowy produkt – warzywa „Gotowane na parze”.

Na dobry początek marka Bonduelle wprowadza warzywa strączkowe: fasolę białą i czerwoną, soczewicę oraz cieciorkę. Są one szczególnie polecane przez ekspertów, a ich przygotowanie często nastręcza nam najwięcej problemów. Od dziś koniec z czasochłonnym przygotowywaniem!

warzywa w puszcce

Nowa seria warzyw Bonduelle to :

  • Smak i konsystencja warzyw przygotowanych w parowarze;
  • Lepsza tekstura – warzywa są jędrne i świeże;
  • Więcej minerałów niż w warzywach poddanych tradycyjnemu gotowaniu;
  • Łatwość i szybkość w przygotowaniu – wystarczy je otworzyć, by cieszyć się
     ich smakiem i aromatem;

I co najważniejsze: warzywa te nie wymagają namaczania i gotowania! Są gotowe do spożycia zaraz po otwarciu.

Cena:

  • Fasola biała i czerwona – 2,99 zł /212ml; 4,59 zł/ 425 ml
  • Soczewica – 4,89 zł /425ml
  • Cieciorka – 4,89 zł /425ml

Zobacz także

Polecany film

MAKOWIEC - Joanna Bielak

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

3 grudnia 2016, 22:53