Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Miód akacjowy z truflami królem stołu Następny artykuł: Nowość od Jana Niezbędnego - torebki do gotowania na parze w mikrofal...

Chipsy Crispy Natural z prawdziwego sera - idealne na imprezę!

W imprezowym menu nie może tej jesieni zabraknąć chipsów z prawdziwego sera Crispy Natural w różnych smakach - są idealnym dodatkiem do przekąsek i sałatek (np greckiej).
chipsy z sera Crispy Natural

Chipsy serowe Crispy Natural można dodawać także do dipów a także tartinek - zamiast pieczywa tostowego. Poniżej podajemy mały przepis, który na pewno urozmaici menu niejednej imprezy domowej.

Tartinki z chipsów z sera w trzech smakach

Składniki:

2 opakowania chipsów z sera Crispy Natural,

1 małe opakowanie pasty z łososia w tubce,

50g delikatnego serka twarożkowego, 2 łyżki pokrojonego szczypiorku,

sól, pieprz,

1 garść umytego i wysuszonego szpinaku,

1 ząbek czosnku, 1 łyżka masła.

Na chipsy z sera Crispy Natural nakładamy pastę z łososia i pierwsze kanapki są gotowe. Wariant 2: serek mieszamy ze szczypiorkiem i przyprawami, aż do momentu, gdy będzie miał gładką konsystencję. Nakładamy grubą warstwę na chipsy z sera. Wariant 3: czosnek rozdrabniamy i razem z masłem i szpinakiem wrzucamy na małą patelnię. Smażymy na średnim ogniu ok. 4 min często mieszając. Następnie rozdrabniamy mikserem do uzyskania kremowej konsystencji. Po czym nakładamy grubą warstwę na chipsy z sera. 

Cena chipsów z sera Crispy Natural: 2,50zł / 20g

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: muffinki z dynią

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

4 grudnia 2016, 23:26