Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Flora pro.activ o smaku masła Następny artykuł: Kamis mieli w czterech nowych smakach

Przepis na chrupiącą sałatkę owocową

Choć śnieg stopniał, a temperatura oscyluje w okolicach zera, to na wiosenną aurę będziemy musieli jeszcze trochę poczekać. Z brakiem słonecznej pogody i zimową apatią możemy radzić sobie na różne sposoby: wizyta w SPA, spotkanie z przyjaciółmi, aktywność fizyczna oraz przyrządzenie ulubionego przysmaku z pewnością poprawią nasze samopoczucie...
crispy natural

Najprostszym sposobem na przywołanie smaku lata jest przyrządzenie prostej sałatki owocowej, która ociepli zimową pogodę. Sałatka dostarczy naszemu organizmowi dużą dawkę witamin, której tak potrzebujemy w zimowe dni.

To pomysł na pożywne śniadanie, podwieczorek lub lekką kolację. Jej przygotowane zajmie tylko chwilę! Bazą niech będą ulubione owoce dostępne w sklepach przez cały rok. Całej przekąsce warto dodać trochę chrupkości suszoną brzoskwinią.

Składniki: 1 kiwi; 2  mandarynki; 2 banany; 1 grapefruit; 1 opakowanie Crispy Natural Chrup Brzoskwinię.

Przygotowanie: owoce dokładnie myjemy i suszymy. Kiwi oraz banana kroimy na kawałki. Mandarynkę i grapefruita obieramy ze skórki i dzielimy na cząstki. Owoce mieszamy ze sobą w misce. Chrupiącym akcentem są suszone plasterki brzoskwini, którymi posypujemy sałatkę.

Dzięki sałatce nawet najbardziej mroźne wieczory wydadzą nam się choć trochę cieplejsze, a my wrócimy do wspomnień letnich, pełnych słońca, wakacyjnych dni :)

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa ziemniaczana


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

16 stycznia 2017, 22:59

Nasze propozycje