Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Chrupiąca nowość od Aves - brokuł w panierce! Następny artykuł: Nowość Hochland - ser topiony z salami

Sposób na danie chińskie z Orico

Rozpoczynając przygodę z kuchnią orientalną warto skorzystać z gotowych dań, dzięki którym szybko można przyrządzić potrawę. W tym celu wykorzystajmy Chińskie danie sojowe Orico. W pudełku znajdziemy wszystkie potrzebne składniki i przepis na danie.

Chińskie danie sojowe Orico

Składniki:

1 opakowanie Chińskie danie sojowe Orico

2 torebki ryżu

1 żółta papryka

1 puszka pędów bambusa

Zawartość Dania chińskiego z kostką sojową wsypujemy do 550 ml wrzątku i gotujemy przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. W drugim garnku gotujemy ryż. W międzyczasie paprykę kroimy na cienkie paseczki, a pędy bambusa odcedzamy z wody. Ugotowany ryż wykładany na talerze. Następnie nakładamy odpowiednią ilość ugotowanej kostki sojowej. Na sam koniec dodajemy wcześniej pokrojoną paprykę i pędy bambusa. Do przybrania potrawy możemy użyć np. pokrojonych liści sałaty lub białej kapusty.

Cena Chińskiego dania sojowego Orico: 5,19zł

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa grochowa


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

21 stycznia 2017, 11:50

Nasze propozycje