Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Konkurs! Wygraj nowoczesny dzbanek filtrujący Aquaphor Jasper i 34-str... Następny artykuł: Masz na zębach przebarwienia od kawy? TO pomoże ci się ich skutecznie...

Wielkanoc w wersji light. Przepisy na tradycyjne dania, od których nie przytyjesz

Nowości kulinarne,
,
, tagi: wielkanoc
Wielkanoc to czas, kiedy bez opamiętania zajadamy się mazurkiem, faszerowanymi jajkami, a wszystko to zapijamy żurkiem. Niestety nie każda z nas może sobie pozwolić na nieliczenie kalorii. Co zrobić w takiej sytuacji?

Pobierz Trendbook Wizaz.pl – pierwszy taki w Polsce!

Doskonałym wyjściem będzie przygotowanie potraw, które nie są aż tak kaloryczne, a jednocześnie nie zawierają składników, na które na przykład jesteśmy uczulone. Alergie pokarmowe coraz częściej zmuszają nas do sporych zmian w jadłospisie i wykluczenia z niego wielu produktów. Bardzo popularna jest chociażby dieta bezglutenowa, która powinna być stosowana przez osoby cierpiące na celiakię, czyli nietolerancję glutenu.

Zobacz także:Dieta na niedoczynność tarczycy - co powinna zawierać?

Ale spokojnie, Wielkanoc wcale nie musi upływać pod znakiem zakazów – wystarczy, że dostosujesz kilka potraw do siebie. Mistrzynią zamiany niezdrowego na zdrowe jest Anna Lewandowska. Nawet w ciąży nie ulega zachciankom – odżywia się zdrowo i dba o to, aby ani jej, ani dziecku niczego nie brakowało.

Na jej blogu znalazłyśmy trzy naprawdę apetyczne przepisy, które same chętnie przetestujemy w ferworze wielkanocnych przygotowań. Dorzucamy też coś od siebie i mamy nadzieję, że będzie wam smakować :).

Zdjęcia: Pinterest, iStock

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: żurek wielkanocny


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

26 kwietnia 2017, 12:05

Nasze propozycje