Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowa Milka Bubbly Następny artykuł: Ekspresowe polewy do ciast i deserów EMIX

Nowe sery Hochland: Camembert i Brie

Z myślą o konsumentach, którzy cenią sobie wyjątkowy smak i jednocześnie poszukują alternatywy dla serów w przystępnej cenie, firma Hochland wprowadziła na rynek nowe sery pleśniowe w wielu smakach. Pyszny i kremowy Hochland Camembert oraz Hochland Brie o aksamitnej skórce i intensywnym smaku sprawią, że codzienna kanapka stanie się prawdziwą ucztą smaków!
hochland
  • Hochland Camembert naturalny wyróżnia delikatny, śmietankowy smak oraz aksamitna skórka kryjąca kremowe wnętrze. Dzięki niemu każda kanapka może być wyjątkowa!
  • Hochland Camembert z ziołami dzięki niecodziennej kompozycji idealnie dobranych ziół wyróżnia się wyrazistym smakiem i niezwykłym aromatem.
  • Hochland Camembert z zielonym pieprzem to wyjątkowy ser, który pod aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze wzbogacone aromatycznym pieprzem.
  • Hochland Camembert z pieczarkami to kompozycja doskonała. Duże kawałki pieczarek oraz śmietankowy smak sera camembert sprawia, że całość na pieczywie smakuje wyśmienicie.
  • Hochland Brie naturalny pod cienką, aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze. Charakterystyczny dla serów pleśniowych intensywny smak w połączeniu z chlebem czy też bagietką to duet idealny.
  • Hochland Brie z ziołami dzięki odpowiednio dobranej kompozycji ziół wydobywa z sera bogactwo smaku i aromatu. Doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami.
  • Hochland Brie z zielonym pieprzem pod białą skórką kryje kremowy miąższ o lekko ostrym smaku i wyjątkowym aromacie.

Cena: 4,20zł/ opakowanie

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: rafaello bez pieczenia


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

20 stycznia 2017, 02:49

Nasze propozycje