Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Przepis na omlet ze szczawiem i żółtym serem Następny artykuł: Danie prowansalskie Hortex- szybko, lekko i zdrowo

Nowy Hochland Twarogowy w plastrach

Firma Hochland wprowadziła na rynek NOWY Hochland Twarogowy w plastrach, który łączy w sobie pyszny naturalny smak i nowoczesną formę. Hochland Twarogowy to twarogowy smak oraz proste i intensywne dodatki, które podkreślają domowy charakter produktu.
Hochland Twarogowy

Nowy Hochland Twarogowy w plastrach to doskonałe rozwiązanie dla wszystkich, którzy cenią sobie naturalne produkty i jednocześnie uwielbiają odkrywać nowości. Produkowany na bazie naturalnego twarogu, zachwyca delikatną konsystencją i twarogowym smakiem. Dzięki swym wyrazistym i intensywnym dodatkom nadaje potrawom charakteru i sprawia, że mają one wyjątkowy smak. Plastry Twarogowe Hochland występują aż w trzech wariantach smakowych: naturalnym, z chrzanem oraz z cebulką i szczypiorkiem. Dzięki temu doskonale nadają się do różnorodnych dań. Przekonaj się sam i oczaruj wszystkich prawdziwie domowymi smakami.

Hochland Twarogowy cena - 3.59zł / 150g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: roladki z szynki


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

20 stycznia 2017, 07:01

Nasze propozycje