Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Następne zdjęcie: Zdrowe Charcoal Latte - latte węglowe

Zdrowe Beetroot Latte - latte burakowe

Być może burak nie jest składnikiem kojarzonym z kawą, ale to niezwykle bogate w wapń, magnez, potas i kwas foliowy warzywo to prawdziwy zastrzyk energetyczny. Burakowe latte stawia na nogi i nie jest trudne w wykonaniu. Potrzebne składniki to:

  • czerwony burak
  • kawałek imbiru
  • łyżka syropu z agawy
  • 350 ml roślinnego mleka (np. migdałowego)

Obieramy buraka i wyciskamy z niego sok, obrany imbir ścieramy na tarce. Podgrzewamy mleko, do którego dodajemy sok i imbir. Część mleka można spienić do dekoracji - tak, jak w przypadku standardowego latte. Napój dosładzamy syropem z agawy i gotowe!



Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

28 kwietnia 2017, 16:03

Nasze propozycje