Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Lassi – indyjska recepta na upalne dni Następny artykuł: Drzewa Miłości Carte d’Or w 6 miastach Polski

Kisiel truskawkowy Emix - bez dodatku cukru

Firma Emix wprowadziła na rynek nowy kisiel truskawkowy z dodatkiem soku owocowego i witaminy C, bez dodatku cukru.
kisiel truskawkowy emix

Opakowanie kisielu zawiera 40 g gotowego proszku. Na odwrocie saszetki znajdziemy gotowy przepisy na przygotowanie deseru, a także tabelę z wartościami odżywczymi produktu.Nowy produkt posiada atrakcyjną szatę graficzną utrzymaną w kolorach soczystej zieleni i koloru czerwonego. Kubek kisielu pokrywa 25 % dziennego zapotrzebowania na witaminę C w diecie. Jeśli dbamy o linię to kisiel jest idealnym deserem, ponieważ zawiera minimalną ilość tłuszczu, i niewielką ilość cukru. Podany na ciepło zaspakaja głód i działa osłaniająco na ścianki żołądka (dlatego jest często zalecany osobom cierpiącym na nadmierne wydzielanie kwasów żołądkowych). Latem kisiel smakuje najlepiej z bitą śmietaną i owocami, a o każdej porze dnia i roku z dżemem bądź konfiturą.

Kisiel truskawkowy EMIX cena - 0,60 zł/ 40g


Zobacz także

Polecany film

Dieta oczyszczająca na wiosnę

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

3 grudnia 2016, 05:35