Poprzedni artykuł: Gofry domowe biszkoptowe Emix Następny artykuł: Nowe Starbucks Yoghurt Frappuccino!

Masło z orzechów nerkowca Primavika

Na powitanie długo wyczekiwanego sezonu letniego marka Primavika przygotowała miłą niespodziankę w swoim portfolio. Ku radości wszystkich dbających o zdrowie oraz o wyśmienity, oryginalny smak potraw, wprowadziła na rynek nowość – 100% naturalne, aksamitne w smaku i kipiące wartościami odżywczymi Masło z orzechów nerkowca. Tym samym nowa propozycja dołączyła do segmentu naturalnych maseł orzechowych marki, charakteryzujących się wysoką zawartością orzechów oraz transparentnością użytych składników.
primavika

Masło z orzechów nerkowca Primavika składa się w 99% z orzechów nerkowca! 1% to dodatek soli morskiej, jest wolne od chemii i wszelkich niepotrzebnych dodatków, to jedyny taki produkt na rynku. Nowe masło Primaviki jest najdelikatniejszym i najbardziej aksamitnym w smaku masłem orzechowym, a do tego – niezaprzeczalnie najzdrowszym.

Wszystko to zawdzięcza wyjątkowym właściwościom smakowym i odżywczym orzechom nerkowca – czyli swojemu głównemu i prawie jedynemu składnikowi.

Orzechy nerkowca nie tylko niemalże deklasują inne orzechy swoim uwodzącym smakiem, ale także przodują w zawartości żelaza, miedzi, cynku i pierwiastków śladowych. Jedna porcja orzechów nerkowca (30 g) pokrywa aż ¼ zapotrzebowania na fosfor. Orzechy nerkowca mają maślany smak, który fenomenalnie komponuje się nie tylko z solą, jak w przypadku Masła z orzechów nerkowca Primaviki, ale także z aromatycznymi dodatkami – wanilią, kardamonem czy cynamonem, których smak jest uwypuklony i podkreślony właśnie dzięki soli. Zniewalający, charakterystycznie orzechowo-maślany smak produktu Primaviki doskonale komponuje się więc wszelkimi dodatkami zarówno słodkimi, jak i słonymi.

Masło zostało zamknięte w klasycznym, szklanym słoiczku z praktyczną plastikową nakrętką, która umożliwia wartościowe przechowywanie produktu.

Cena: ok. 17zł/ 185g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

17 listopada 2018, 12:18

Nasze propozycje