Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Gofry domowe biszkoptowe Emix Następny artykuł: Nowe Starbucks Yoghurt Frappuccino!

Masło z orzechów nerkowca Primavika

Na powitanie długo wyczekiwanego sezonu letniego marka Primavika przygotowała miłą niespodziankę w swoim portfolio. Ku radości wszystkich dbających o zdrowie oraz o wyśmienity, oryginalny smak potraw, wprowadziła na rynek nowość – 100% naturalne, aksamitne w smaku i kipiące wartościami odżywczymi Masło z orzechów nerkowca. Tym samym nowa propozycja dołączyła do segmentu naturalnych maseł orzechowych marki, charakteryzujących się wysoką zawartością orzechów oraz transparentnością użytych składników.
primavika

Masło z orzechów nerkowca Primavika składa się w 99% z orzechów nerkowca! 1% to dodatek soli morskiej, jest wolne od chemii i wszelkich niepotrzebnych dodatków, to jedyny taki produkt na rynku. Nowe masło Primaviki jest najdelikatniejszym i najbardziej aksamitnym w smaku masłem orzechowym, a do tego – niezaprzeczalnie najzdrowszym.

Wszystko to zawdzięcza wyjątkowym właściwościom smakowym i odżywczym orzechom nerkowca – czyli swojemu głównemu i prawie jedynemu składnikowi.

Orzechy nerkowca nie tylko niemalże deklasują inne orzechy swoim uwodzącym smakiem, ale także przodują w zawartości żelaza, miedzi, cynku i pierwiastków śladowych. Jedna porcja orzechów nerkowca (30 g) pokrywa aż ¼ zapotrzebowania na fosfor. Orzechy nerkowca mają maślany smak, który fenomenalnie komponuje się nie tylko z solą, jak w przypadku Masła z orzechów nerkowca Primaviki, ale także z aromatycznymi dodatkami – wanilią, kardamonem czy cynamonem, których smak jest uwypuklony i podkreślony właśnie dzięki soli. Zniewalający, charakterystycznie orzechowo-maślany smak produktu Primaviki doskonale komponuje się więc wszelkimi dodatkami zarówno słodkimi, jak i słonymi.

Masło zostało zamknięte w klasycznym, szklanym słoiczku z praktyczną plastikową nakrętką, która umożliwia wartościowe przechowywanie produktu.

Cena: ok. 17zł/ 185g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zapiekany kalafior


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

21 stycznia 2017, 22:48

Nasze propozycje