Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowość Hochland - ser topiony z salami Następny artykuł: Chipsy Crispy Natural z prawdziwego sera - idealne na imprezę!

Miód akacjowy z truflami królem stołu

Nowości kulinarne, , tagi: miód, nowości kulinarne, trufle
Trufle, powszechny synonim luksusu, trafia na nasze stoły w postaci produktów z dodatkiem tych legendarnych włoskich grzybów. Nowością w ofercie firmy API Food jest miód akacjowy z dodatkiem białych trufli!

Miód akacjowy z dodatkiem trufli

Miód akacjowy z dodatkiem trufli (Tuber albidum Pico) z piemonckiej Inaudi, słynnej ze swoich białych trufli, to ciekawy dodatek do truflowych dań. Świetnie smakuje w postaci bruschetty z lardo (słoniną włoską) posmarowanej delikatnie właśnie miodem truflowym. Polecamy go także jako dodatek do serów twardych typu parmezan, pecorino, jak i miękkich: tomini, serów kozich itp.

Cena miodu truflowego od API Food: 28,30zł / 120g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: lasagne ze szpinakiem


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

24 stycznia 2017, 20:30

Nasze propozycje