Poprzedni artykuł: Nowość Hochland - ser topiony z salami Następny artykuł: Chipsy Crispy Natural z prawdziwego sera - idealne na imprezę!

Miód akacjowy z truflami królem stołu

Nowości kulinarne, , tagi: miód, nowości kulinarne, trufle
Trufle, powszechny synonim luksusu, trafia na nasze stoły w postaci produktów z dodatkiem tych legendarnych włoskich grzybów. Nowością w ofercie firmy API Food jest miód akacjowy z dodatkiem białych trufli!

Miód akacjowy z dodatkiem trufli

Miód akacjowy z dodatkiem trufli (Tuber albidum Pico) z piemonckiej Inaudi, słynnej ze swoich białych trufli, to ciekawy dodatek do truflowych dań. Świetnie smakuje w postaci bruschetty z lardo (słoniną włoską) posmarowanej delikatnie właśnie miodem truflowym. Polecamy go także jako dodatek do serów twardych typu parmezan, pecorino, jak i miękkich: tomini, serów kozich itp.

Cena miodu truflowego od API Food: 28,30zł / 120g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

21 listopada 2018, 14:48

Nasze propozycje