Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Mieszanka przypraw do dań włoskich Kamis Następny artykuł: Zimowe Smaki napojów Hortex – Zimowa herbata i Suszone śliwki

Nowości FRoSTA: Chicken de lux z sosem i Fingersy

Masz ochotę na smaczny i zdrowy obiad, ale nie masz czasu, żeby go przygotować? Poznaj nowości z kurczaka od FRoSTY: filety Chicken de Lux z sosem pesto lub z sosem czosnkowym oraz Fingersy - paluszki w wyjątkowej, kukurydzianej panierce.

Fingersyto 8 panierowanych paluszków z fileta kurczaka w wyjątkowej, kukurydzianej panierce. W opakowaniu znajduje się również wygodna saszetka z sosem pomidorowym. Wystarczy upiec paluszki w piekarniku i smaczna przekąska dla całej rodziny jest gotowa.

frosta

Przygotowanie dania zajmie jedynie 12 minut. Fingersy mają łagodny smak i chrupiącą panierkę, dlatego będą doskonałe także dla najmłodszych wielbicieli kurczaka. Nie zawierają wzmacniaczy smaku (m.in. glutaminianu sodu), tłuszczów utwardzonych, modyfikowanej skrobi, barwników ani aromatów.

Na szybki obiad doskonale sprawdzą się soczyste filety z najlepszej jakości mięsa kurczaka z sosem w chrupiącej panierce. Chicken de lux dostępne są w dwóch wariantach do wyboru w zależności od preferencji smakowych. Filety panierowane zapieczone z sosem pesto na bazie świeżej bazylii będą gratką dla wielbicieli kuchni śródziemnomorskiej. Osoby poszukujące bardziej zdecydowanych smaków mogą sięgnąć po filety panierowane z sosem przygotowanym na bazie dzikiego czosnku. Oba warianty Chicken de lux to doskonałe rozwiązanie, gdy nie mamy czasu na gotowanie, a zależy nam na smacznym i naturalnym posiłku – upieczenie filetów w piekarniku bez tłuszczu zajmie 20 minut.

Cena:

  • Fingersy - ok. 8,99zł
  • Chicken de lux z sosem - ok. 6,99zł

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z kurczakiem

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

9 grudnia 2016, 10:48