Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Chińska mieszanka warzyw Hortex Następny artykuł: Zupa dyniowa z chilli i makaronem – przepis

Nowy Hochland Twarogowy w krążkach

Hochland wprowadza na rynek innowację – Hochland Twarogowy w krążkach. Jest idealny dla tych, którzy poszukują naturalności i zwracają uwagę na skład i pochodzenie produktów spożywczych. Cudowny smak, kremowa konsystencja i trzy warianty smakowe – Naturalny, Mix i Duo – zachwycą nawet najbardziej wymagających!

hochland twarogowy

Hochland Twarogowy w krążkach produkowany jest na bazie naturalnego twarogu, ma prawdziwie twarogowy smak i wyraziste, różnorodne warianty smakowe. Hochland Twarogowy w krążkach oferowany jest w trzech wariantach:

  • Hochland Twarogowy Naturalny – naturalny;
  • Hochland Twarogowy Mix – naturalny, z cebulką i szczypiorkiem, z chrzanem;
  • Hochland Twarogowy Duo – naturalny, z pieprzem.

Dopełnieniem atutów Hochland Twarogowego w krążkach jest przede wszystkim przyjemność płynąca ze smaku, kremowa konsystencja, różnorodność, szeroka dostępność, praktyczność i uniwersalność.

Cena: 3,49 zł/ opakowanie 140g


Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: babka na Boże Narodzenie

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

3 grudnia 2016, 22:52