Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowość od Bonduelle: warzywa gotowane na parze Następny artykuł: Bardzo bakaliowe batony BA! – smakowite przekąski Bakalland

Produkty Klasztorne – wykwintne konfitury i musy owocowe

Jeśli tęsknisz za smakiem letnich owoców, a nie miałaś czasu na zrobienie domowych przetworów, wypróbuj Produkty Klasztorne – marka ta właśnie wprowadziła na rynek kolekcję produktów klasy premium. Są to: konfitura z pomarańczy, konfitura z malin i mus jabłkowy z miętą.

Produkty Klasztorne wykonywane są ręcznie, domowym sposobem. Nie dodaje się do nich konserwantów, sztucznych barwników czy wzmacniaczy smaku. Robione są z wyłącznie polskich owoców pochodzących z gospodarstw objętych programem „Natura 2000”. W przypadku pomarańczy określone jest ściśle ich miejsce pochodzenia, owoce te są w odpowiedni sposób wyselekcjonowane i przetransportowane do producenta.

musy owocowe

Tajemnicą głębokiego smaku Produktów Klasztornych jest wysoka zawartość owoców – na każde 100 g przetworu użyto 65 g owoców. Nasycenie owocami sprawia, że produkty zaspokoją tęsknotę za świeżymi owocami w czasie nadchodzącej zimy.

Doskonale smakują z naleśnikami, musli, goframi czy jako dodatek do pieczywa i herbat. Zwarta, jedwabista konsystencja dżemu i musu sprawia, że łatwo i równomiernie rozsmarowuje się na pieczywie. Na zbliżające się święta okażą się niezastąpionym dodatkiem do domowych wypieków, na przykład tradycyjnego polskiego piernika.

Produkty są pasteryzowane i mogą być spożywane przez osoby na diecie wegetariańskiej, gdyż jako substancji zagęszczającej użyto naturalnych pektyn. 

Cena: 9,80zł/ 200g


Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa owocowa

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

6 grudnia 2016, 09:18