Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowość: ekskluzywne miody „Lune de Miel“ Następny artykuł: Program MasterChef powraca – polska premiera na antenie BBC Lifestyle

Nowość: pasty kanapkowe Profi

Pasty Profi to nowość w segmencie past kanapkowych, która wyróżnia się brakiem majonezu w składzie. Nowy produkt jest dostępny w 4 smakach: po amerykańsku - z prażoną cebulką, po szwajcarsku - z serem i boczkiem, po meksykańsku - z papryką i po skandynawsku - z łososiem.

Pasta Profi, w przeciwieństwie do past obecnych na rynku, nie jest przygotowana na bazie majonezu. Pasty przygotowane są z wysokiej jakości mięsa (lub łososia wędzonego) z dodatkiem warzyw; bez dodatku konserwantów i barwników oraz glutaminianu monosodowego.

pasta kanapkowa profi

Unikatowa formuła na bazie oleju rzepakowego umożliwia spożycie jej na ciepło, w postaci smakowitej grzanki, aromatycznej zapiekanki, czy kanapki podgrzanej w mikrofalówce (opcja grilla).

Pasta jest dostępna w czterech smakach: po amerykańsku z prażoną cebulką, po szwajcarsku z serem i boczkiem, po meksykańsku z papryką i po skandynawsku z łososiem.

Cena: ok. 3zł/szt.

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Sałatka trzech smaków - Joanna Bielak


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

19 stycznia 2017, 03:19

Nasze propozycje