Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Octy Jamar w 4 wariantach smakowych Następny artykuł: Modnie, zdrowo i stylowo – zbożowe ciasteczka Kupiec

Przepis na wiosenną sałatkę ze szpinakiem i plasterkami suszonego sera

Wiosenna pogoda motywuje nas do zmiany stylu życia na fit. Staramy się to osiągnąć między innymi poprzez rezygnację z ciężkich posiłków. Warto je zastąpić lekkimi sałatkami, które nie tylko świetnie smakują i wyglądają, ale również dodają energii i dostarczają niezbędnych witamin i minerałów. Masz ochotę na taką sałatkę? Poznaj przepis na sałatkę ze szpinakiem i plasterkami suszonego sera!

crispy natural

Sałatka ze szpinakiem i plasterkami suszonego sera

Składniki:

  • dwie garście świeżych liści szpinaku;
  • opakowanie pomidorków koktajlowych;
  • trzy średniej wielkości ogórki gruntowe;
  • opakowanie suszonego sera np. ser chrupiące plasterki z posypką a la Italiana Crispy Natural;
  • oliwa z oliwek;
  • sól i pieprz.

Przygotowanie:

Liście szpinaku, ogórki i pomidorki dokładnie umyć. Pomidory pokroić na pół, a ogórki w kostkę. Szpinak, a następnie wszystkie inne składniki ułożyć w salaterce lub na talerzu, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem sałatkę polać odrobiną oliwy z oliwek.

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa z kapusty

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

10 grudnia 2016, 02:11