Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Dania jednogarnkowe – zdrowe, tanie i sycące Następny artykuł: Przepis na gulasz z grzybami i żurawiną

Milandia Ogród Smaków - sery twarogowe z mascarpone w plastrach

Sery Milandia Ogród Smaków produkowane przez OSM Piątnica, to jedyne na rynku sery w plastrach, których głównym składnikiem jest ser mascarpone. Możesz dodawać je do kanapek, ale również świetnie uzupełnią gorące tosty czy sałatki. Poznaj 4 wyjątkowe smaki sera Milandia!

OSM Piątnica proponuje sery twarogowe Milandia Ogród Smaków w czterech oryginalnych wariantach. Odpowiednio skomponowane z warzywami, przyprawami i ziołami, sery twarogowe będą idealnym dodatkiem do dań inspirowanych kuchnią z całego świata. Kształt plastrów sprawia, że doskonale nadają się do przygotowania na przyjęcia ciekawych przystawek, nie tylko w formie kolorowych i estetycznie wyglądających kanapek, ale także w wielu innych dowolnych kompozycjach.

piątnica

W daniach i na kanapkach kuchni śródziemnomorskiej sprawdzi się ser Milandia Ogród Smaków z papryką, pomidorem i bazylią. W jednym plasterku Piątnica połączyła składniki, za które szczególnie cenimy włoską kuchnię. Smak tego sera docenimy zwłaszcza w nadchodzącym sezonie jesienno-zimowym, kiedy dostęp do świeżych ziół i warzyw jest utrudniony.

Klasyczny, delikatny śmietankowy wariant przypadnie do gustu zwolennikom naturalnych produktów bez dodatków. Zawartość kremowego mascarpone i wygodna forma podania – gotowe plastry na tacce – sprawiają, że ser idealnie nadaje się do zapiekania. Można też zastąpić nim mozzarellę w sałatkach lub podać jako przystawkę z dodatkiem rukoli, oliwek i kaparów.

Amatorzy tradycyjnych polskich smaków docenią
ser Milandiaz cebulką szalotką i ziołami. Plasterki ziołowego, aromatycznego sera doskonale sprawdzą się na kanapkach oraz tostach. Cebula szalotka jest specyficzną odmianą cebuli, która w smaku przypomina cebulę zwyczajną, ale jej aromat jest delikatniejszy i bardziej złożony.

Ostatni, najbardziej egzotyczny w smaku, ser twarogowy w plastrach Piątnicy to wariant z różowym pieprzem brazylijskim. Różowy pieprz jest lekko pikantny, słodkawy, łagodniejszy i bardziej aromatyczny od czarnego. Dekoracyjny kolor sprawia, że jest idealny do ozdabiania potraw.

Ser Milandia podany jest w funkcjonalnym opakowaniu typu otwórz-zamknij, w którym znajduje się 8 oddzielonych od siebie plastrów. Opakowanie wykonane jest ze specjalnej folii o wysokim współczynniku ochrony przed promieniowaniem UV, dzięki czemu produkt zachowuje świeżość oraz wszystkie walory odżywcze i smakowe.

Cena: 3,50zł/ 150g

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z makaronem


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

23 stycznia 2017, 20:03

Nasze propozycje