Poprzedni artykuł: Przepis na lato - torcik szparagowy w galarecie z krewetkami Następny artykuł: Tydzień Kuchni Włoskiej w Lidlu!

Kulinarne podróże z twarożkami Tartare

Tartare to serek twarogowy, stworzony z myślą o tych, którzy po długim dniu spędzonym w biurze mają ochotę przeżyć wakacyjne podróże. Rozkoszować się oryginalnymi smakami, które na dobre planują odkryć w trakcie wakacji. Tartare to bogate połączenie puszystego serka twarogowego z pysznymi dodatkami z przeróżnych zakątków naszego globu – grzybami, łososiem, orzechami, szalotką, pieprzem i mieszkanką ziół. Prawdziwa podróż nożykiem po bagietce!

serki twarogowe tartare

TARTARE Borowikowy Las to połączenie serka twarogowego z kawałkami szlachetnego borowika, króla grzybów. Jego wyjątkowy smak pozwala nam przeżyć nasze podróże na nowo: przenieść się na bezdroża wymarzonej Kanady czy ukochanych Beskidów i podziwiać  różne odcienia zieleni, tulące się do siebie drzewa, szmaragdowe kurtyny wodne, owoce leśne i rzadko spotykane zwierzęta. Najlepiej smakuje rozsmarowany na bagietce lub plasterku wędliny oraz jako dodatek do makaronów.

W ofercie serków TARTARE można też dostać inne smaki wspaniałych podróży:

  • Łososiowa Zatoka: serek twarogowy z kawałkami szlachetnego wędzonego łososia ze świeżym koperkiem. Inspirowany krajobrazem Norwegii.
  • Orzechowa Aleja: serek twarogowy z 3 rodzajami orzechów – migdałów, orzechów włoskich i laskowych - smak prawdziwej Turcji.
  • Cebulowe Pole: serek twarogowy połączony z kawałkami uwielbianej przez kuchnię francuską szalotki i przyprawami.
  • Dolina Pieprzu: serek twarogowy połączony z 4 rodzajami pieprzu (czerwony, czarny, szary i zielony) to kulinarna podróż do Indii.
  • Ziołowy Ogród: serek twarogowy ze zmysłowym aromatem kompozycji 4 ziół: bazylia, tymianek, rozmaryn, oregano - prosto z prowansalskiego targowiska.
  • Śmietankowa Łąka: śmietankowy serek twarogowy. Jego smak przenosi nas w okolicę Jeziora Genewskiego i Alp.

Cena serka Tartare: 4,19zł / 150g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zapiekanka z makaronem i kiełbasą


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

25 czerwca 2017, 22:55

Nasze propozycje