Poprzedni artykuł: Suszone owoce bez konserwantów Helio Natura Następny artykuł: Najlepsze prezenty dla miłośnika kulinariów

Cukier Puder Trzcinowy Diamant

Cukier puder trzcinowy Diamant pozwala na odkrywanie nowych walorów smakowych - doskonale nadaje się do wypieków, kremów i egzotycznych deserów. Jest niezastąpiony podczas przygotowywania np. smacznej polewy i lukru o złocistej barwie i charakterystycznym trzcinowym posmaku.

cukier

Cukier puder trzcinowy Diamant jest wyjątkowy nie tylko ze względu na swój smak, ale i unikalność. To jedyny cukier trzcinowy w formie pudru produkowany w Polsce i dostępny dla konsumentów na szeroką skalę w sieciach handlowych. To świetna oferta dla tych, którzy poszukują oryginalności i nowych inspiracji kulinarnych.

Słodkości przygotowane z jasnym puchem smakują i wyglądają niezwykle atrakcyjnie. Złocisty kolor i trzcinowy posmak polew uzyskany jest dzięki pozostałości wartościowej melasy, która nie jest całkowicie usuwana w trakcie procesu produkcji. Poza tym, dodatek hipoalergicznej tapioki (skrobi z bulw korzeniowych manioku) zapobiega powstawaniu grudek i sprawia, że polewy i lukry wykonane na bazie tego produktu są gładkie, lśniące i mają elastyczną konsystencję.

Funkcjonalne strunowe opakowanie cukru pudru trzcinowego umożliwia jego higieniczne i długie przechowywanie, chroniąc jednocześnie produkt przed wilgocią, zanieczyszczeniem oraz utratą puszystości, sypkości i lekkości.

Cena: 4,99 zł/ 300g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

16 sierpnia 2018, 01:11

Nasze propozycje