Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Suszone owoce bez konserwantów Helio Natura Następny artykuł: Najlepsze prezenty dla miłośnika kulinariów

Cukier Puder Trzcinowy Diamant

Cukier puder trzcinowy Diamant pozwala na odkrywanie nowych walorów smakowych - doskonale nadaje się do wypieków, kremów i egzotycznych deserów. Jest niezastąpiony podczas przygotowywania np. smacznej polewy i lukru o złocistej barwie i charakterystycznym trzcinowym posmaku.

cukier

Cukier puder trzcinowy Diamant jest wyjątkowy nie tylko ze względu na swój smak, ale i unikalność. To jedyny cukier trzcinowy w formie pudru produkowany w Polsce i dostępny dla konsumentów na szeroką skalę w sieciach handlowych. To świetna oferta dla tych, którzy poszukują oryginalności i nowych inspiracji kulinarnych.

Słodkości przygotowane z jasnym puchem smakują i wyglądają niezwykle atrakcyjnie. Złocisty kolor i trzcinowy posmak polew uzyskany jest dzięki pozostałości wartościowej melasy, która nie jest całkowicie usuwana w trakcie procesu produkcji. Poza tym, dodatek hipoalergicznej tapioki (skrobi z bulw korzeniowych manioku) zapobiega powstawaniu grudek i sprawia, że polewy i lukry wykonane na bazie tego produktu są gładkie, lśniące i mają elastyczną konsystencję.

Funkcjonalne strunowe opakowanie cukru pudru trzcinowego umożliwia jego higieniczne i długie przechowywanie, chroniąc jednocześnie produkt przed wilgocią, zanieczyszczeniem oraz utratą puszystości, sypkości i lekkości.

Cena: 4,99 zł/ 300g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Robert Harna - dziki ryż


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

18 stycznia 2017, 02:50

Nasze propozycje