Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Musztarda Kielecka w tradycyjnej odsłonie! Następny artykuł: Hochland Trio– trzy rodzaje serów w jednym opakowaniu!

Tydzień Kanapek w Lidlu!

Na polskich stołach bezapelacyjnie królują kanapki. 95% z nas ma zwyczaj spożywania ich przynajmniej raz dziennie. Mimo, że jemy je często i chętnie, to większość z nas traktuje kanapki jako szybki sposób na zaspokojenie głodu. Chcąc przywrócić kanapkom ich smak i wprowadzić różnorodność do naszych codziennych, najbardziej typowych posiłków, sieć sklepów Lidl w terminie od 26 sierpnia do 8 września organizuje Tygodnie Kanapek.

Cała wspaniała, Na bogato, Łososie są w sosie, Szybka rybka – to tylko kilka nazw kanapek, które proponuje Lidl. Folder z autorskimi przepisami na różnego rodzaju kanapki będzie dostępny podczas trwania Tygodni Kanapek na stoiskach z pieczywem we wszystkich sklepach sieci.

Przepisy na smakowite kanapki znajdą się również na portalu kulinarnym Lidla kuchnialidla.pl.

lidl

Każdy przepis opatrzony został ikonką, która umożliwi nam dokonanie wyboru dokładnie wedle naszych preferencji. Znajdziemy tam propozycje wegetariańskie, mięsne, z rybą lub na słodko. Lidl uwzględnił także wielkość apetytów serwując przepisy na kanapki dla dzieci i na wielki apetyt oraz wyrafinowane podniebienia - kanapki lux.

Część kanapek swoje nazwy zawdzięcza rodzajowi pieczywa, które zostało użyte do ich wykonania – to właśnie pieczywo jako postawa kanapki decyduje o jej smaku. To dlatego Lidl oferuje średnio kilkanaście rodzajów pieczywa. Wśród tych pozycji są chleby, bułki z różnego rodzaju ziarnami, pieczywo kuchni śródziemnomorskiej, takie jak: ciabatty, bagietki czy rogaliki francuskie.

Wszystkie składniki użyte do skomponowania kanapek – począwszy od pieczywa, poprzez dodatki, aż po przyprawy – pochodzą z Lidla.

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Akademia Smaku Boscha - śniadanie


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

20 stycznia 2017, 15:06

Nasze propozycje