Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: „Lody Pianka Shake” – nowość Emix Następny artykuł: Jak poskromić wilczy apetyt? Poznaj 6 sztuczek!

Valbon Brie z suszonymi pomidorami

Firma Hochland w 20–lecie swojej obecności na polskim rynku kontynuuje wprowadzanie nowości produktowych. Tym razem grupa serów Valbon została wzbogacona o kolejny nowy smak – Valbon Brie z suszonymi pomidorami!
brie

Miłośnicy serów Valbon cenią je za wysoką jakość oraz wyjątkowy smak. Delikatna aksamitna skórka sprawia, że każdy kęs zaskakuje delikatnością i wyrazistością. Brie ma wyborny śmietankowy smak i charakterystyczny, lekko pieczarkowy zapach.Suszone pomidory dodatkowo wzbogacają smak i nadają jeszcze ciekawszy aromat.

Valbon to produkt idealny nie tylko na specjalne okazje, ale także na spotkania z rodziną i przyjaciółmi. Doskonale nadaje się na śniadanie, a także jako przekąska w ciągu dnia.

Nowy Valbon Brie z suszonymi pomidorami jest ofertą premium w rozsądnej cenie o najwyższej jakości gwarantowanej przez firmę Hochland.

Cena: 7,69 zł

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z serem feta

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

10 grudnia 2016, 04:05