Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: 3 przepisy na desery, które zawsze się udają Następny artykuł: 11 nowości kulinarnych listopada, które warto wypróbować

Niespieszna impreza u Saskiej

Nowości kulinarne, , tagi: wydarzenia kulinarne
Wieczorem 24 listopada w Domu Wódki odbyło się wieczorne spotkanie z najnowszą linią wódek Saska. Zaproszeni goście mieli okazję poznać smak aż pięciu prawdziwie polskich wariantów Saskiej.

Jak wiadomopolscy mistrzowie gorzelnictwa od wieków doskonalą kunszt wytwarzania znakomitych alkoholi. Inspiracją dla wyjątkowych nowych smaków były nalewki tworzone na polskich dworach szlacheckich za czasów króla Augusta. Tego wieczoru trunki kusiły aromatem owoców, dębowych nut i czystością polskiej wódki. Tradycję, doświadczenie i niespieszność docenili goście, m.in. Beata Tyszkiewicz, Tamara Arciuch i Bartek Kasprzykowski czy Rafał Maserak.

arciuch

 

saska

 

saska

 

saska

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: wołowina po syczuańsku


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

21 stycznia 2017, 01:13

Nasze propozycje