Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Najlepiej spożyć przed - czyli jak długo Twoja żywność pozostaje napra... Następny artykuł: #brinner, czyli śniadanie na obiad nowym trendem 2015

6 nowości, które osłodzą końcówkę wakacji

Nowości kulinarne,
,
, tagi: słodycze, nowości kulinarne
Wakacje dobiegają końca, ale mamy dla Was kilka nowości, które osłodzą Wam ten moment. Wśród nich coś dla łasuchów i coś dla dbających o linię. Sprawdźcie!

Gorzki moment końca wakacji i powrotu do obowiązków zdecydowanie wymaga słodkiej oprawy. Co powiecie na chrupiące nowości od Wedla w rozmiarze XXL? Nic tak nie poprawia nastroju, jak tabliczka czekolady! No, może poza… trzema tabliczkami. ;)

W zestawieniu znalazły się także przekąski do nauki, które można zabrać ze sobą do szkoły lub na uczelnię. Orzechy pozytywnie wpływają na poprawę pamięci i koncentracji.

Na rynek weszła także nowa marka lodów – Pura Vida. Sprawdźcie w galerii, jakie smaki oferuje!

Który z produktów macie ochotę wypróbować?

zdjęcia: Fotolia, materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: pulpety w sosie koperkowym

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

5 grudnia 2016, 17:40