Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Cappuccino Starbucks w pysznej cenie! Następny artykuł: Sposób na danie chińskie z Orico

Chrupiąca nowość od Aves - brokuł w panierce!

Pyszny, chrupiący brokuł w złocistej panierce to smakowita nowość firmy Aves.

panierowany brokuł

Brokuły powinniśmy jeść jak najczęściej, gdyż zawierają mnóstwo wartości odżywczych, witamin, soli mineralnych. Nowość Aves - brokuł panierowany - to nie tylko smaczne ale i zdrowe danie. Kawałki starannie wybranych warzyw obtoczone zostały chrupiącą, złocistą panierką, która w połączeniu z soczystym, zielonym brokułem tworzy pyszną, pachnącą, i apetyczną propozycję kulinarną.

Brokuł panierowany Aves to głęboko mrożone danie, w skład którego wchodzi w 85 % brokuł, i w 15 % delikatna panierka, gotowe  do spożycia po kilkuminutowej obróbce termicznej. Po usmażeniu na rozgrzanym oleju w temperaturze 150 °C- 160 °C przez około 4 – 5 minut można podawać go jako przekąskę lub dodatek do innych potraw.

Cena brokułu w panierce Aves: 5,50zł / 400g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: kotlety schabowe bez bułki tartej


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

23 stycznia 2017, 03:35

Nasze propozycje