Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Majonez Kielecki w nowym opakowaniu Następny artykuł: Nowość Bakalland: BA!mini

Papier do pieczenia i do... dekoracji!

Czy papier do pieczenia służy wyłącznie... do pieczenia? Oczywiście, że nie!
babeczki

Papierowy pergamin, którym zwykle wykładamy blachę, by nie przywierało do niej ciasto, świetnie nadaje się również do efektownego dekorowania ciast,tortów i babeczek. Możemy użyć go na kilka sposobów.

Szablon do dekoracji

Możemy wyciąć z papieru szablon odwzorowujący kształt blachy do pieczenia lub foremek (następnie należy zrobić w papierze dowolne, fikuśne dziurki i otwory, przez które przesypiemy cukier puder, kakao lub inny składnik do dekoracji.

Papierowy rękaw cukierniczy

jan niezbędny

Możemy też zwinąć papier w rulon, przez który przeciśniemy masę lub krem do dekoracji. To takie proste!

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: uszka wigilijne

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

11 grudnia 2016, 12:55