Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Zrób to sama: domowe al'a trufle z daktyli Następny artykuł: Wielkanocne menu od Batidy

Wyrusz ze Starbucks® w kawową podróż do Peru

Nowości kulinarne, , tagi: kawa, nowości kulinarne, starbucks
Wiosna to świetny czas na spotkania z przyjaciółmi, poznawanie nowych osób, tworzenie wyjątkowych związków. Nic tak nie łączy ludzi jak spotkanie przy kawie w Starbucks®. Tej wiosny po raz pierwszy w polskiej ofercie Starbucks® pojawiła się kawa ziarnista Peru, prosto z serca Imperium Inków. Smakiem zachwycają też pyszne wiosenne napoje – Caramel Macchiato, Hazelnut Macchiato oraz absolutna nowość – Maple Macchiato.

Spróbuj kawy ziarnistej Starbucks Peru® z serca Imperium Inków

Wiosenna oferta Starbucks® obfituje w wiele nowości. Po raz pierwszy w Polsce pojawiła się kawa ziarnista Starbucks Peru®, która pochodzi z Ameryki Łacińskiej. To zrównoważona kawa o średnim body, delikatnej kwasowości i łagodnym orzechowym smaku. Swoim zapachem przywodzi na myśl słodkość czekolady.

kawa starbucks peru

Już teraz możesz spróbować kawy Starbucks® Peru jako swoje Origin Espresso. Peruwiańskie ziarna mogą być podstawą ulubionego napoju – Latte, Cappuccino czy Americano. Kawę można też kupić w kawiarniach Starbucks® w całej Polsce. Sprzedawana jest w ziarnach, a na życzenie może być zmielona przez baristów, którzy dostosowują grubość mielenia do sposobu parzenia tak, aby kawa zachowała najlepszy smak i aromat.

Oprócz niezwykłej kawy ziarnistej Peru, Starbucks® przygotował też wiosenne napoje, które dodadzą pozytywnej energii i słodyczy w słoneczne wiosenne dni – Caramel Macchiato, Hazelnut Macchiato oraz Maple Macchiato.

Zupełnie nowe Maple Macchiato

starbucks maple macchiato

Fani Starbucks® od dawna czekali na Maple Macchiato – wyjątkową kawę o smaku syropu klonowego. Dolna warstwa napoju to syrop waniliowy, który zalany jest idealnie spienionym mlekiem. Nalane na mleko shoty espresso dodają kawie wyrazistości, a wykończenie w postaci syropu klonowego sprawia, że czuje się lekką słodycz.

Już dziś rozkoszuj się wiosną i przyjdź do Starbucks®, aby spróbować niezwykłego Trio Macchiato: Caramel, Hazelnut i Maple. A dzięki ziarnom kawy Starbucks Peru® przeniesiesz się aż do serca Imperium Inków.

zdjęcia: materiały PR

Polecany film

Kluski Śląskie


Zobacz także

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

21 stycznia 2017, 22:50

Nasze propozycje