Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Nowe sery Hochland: Camembert i Brie Następny artykuł: Tajska zupa kokosowa z dzikim ryżem i krewetkami – przepis

Ekspresowe polewy do ciast i deserów EMIX

Nowości kulinarne, , tagi: polewa, nowości kulinarne, emix
Firma EMIX przygotowała nowe, ekspresowe polewy do ciast i deserów, które są dostępne w trzech wersjach smakowych: polewa pełnomleczna, polewa czekoladowa oraz polewa biała.
polewa

Polewy posiadają innowacyjne opakowanie, wykonane ze specjalnej folii, odpornej na działanie temperatury. Nowe polewy EMIX można podgrzać w gorącej wodzie lub kuchence mikrofalowej. Jeśli nie wykorzystamy całej porcji, nie ma żadnych przeciwwskazań aby ostudzić produkt i przechować go do ponownego użycia.

Polewy EMIX-u są produktem najwyższej jakości, opakowane w specjalne hermetyczną folię dodadzą deserom i wypiekom domowego smaku i aromatu.  Dzięki kremowej, smarownej konsystencji dokładnie pokrywają całe ciasto. Produkt polecamy szczególnie do babek, serników, tortów, murzynków a także gofrów, lodów, galaretek i innych słodkich smakołyków.

Polewy przyrządza się przez zanurzenie opakowania w wodzie o temperaturze od 70 do 80º C  przez czas od 5 do 10 minut. Polewy EMIX można przyrządzić w 3 lub 4 minuty wstawiając opakowanie  do kuchenki mikrofalowej i nastawiając najniższą temperaturę.

Cena: 2, 39 zł/ 100g

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa gulaszowa

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

8 grudnia 2016, 23:08