Poprzedni artykuł: Nowe sery Hochland: Camembert i Brie Następny artykuł: Tajska zupa kokosowa z dzikim ryżem i krewetkami – przepis

Ekspresowe polewy do ciast i deserów EMIX

Nowości kulinarne, , tagi: polewa, nowości kulinarne, emix
Firma EMIX przygotowała nowe, ekspresowe polewy do ciast i deserów, które są dostępne w trzech wersjach smakowych: polewa pełnomleczna, polewa czekoladowa oraz polewa biała.
polewa

Polewy posiadają innowacyjne opakowanie, wykonane ze specjalnej folii, odpornej na działanie temperatury. Nowe polewy EMIX można podgrzać w gorącej wodzie lub kuchence mikrofalowej. Jeśli nie wykorzystamy całej porcji, nie ma żadnych przeciwwskazań aby ostudzić produkt i przechować go do ponownego użycia.

Polewy EMIX-u są produktem najwyższej jakości, opakowane w specjalne hermetyczną folię dodadzą deserom i wypiekom domowego smaku i aromatu.  Dzięki kremowej, smarownej konsystencji dokładnie pokrywają całe ciasto. Produkt polecamy szczególnie do babek, serników, tortów, murzynków a także gofrów, lodów, galaretek i innych słodkich smakołyków.

Polewy przyrządza się przez zanurzenie opakowania w wodzie o temperaturze od 70 do 80º C  przez czas od 5 do 10 minut. Polewy EMIX można przyrządzić w 3 lub 4 minuty wstawiając opakowanie  do kuchenki mikrofalowej i nastawiając najniższą temperaturę.

Cena: 2, 39 zł/ 100g

zdjęcia: materiały PR

Polecany film


Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

20 lipca 2018, 01:36

Nasze propozycje