Logowanie
Logowanie. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Przypomnij hasło
Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Poprzedni artykuł: Baw się kawą Jacobs z zestawem akcesoriów od Ani Starmach Następny artykuł: 5 sposobów na jednodniowy detoks organizmu

Żurawina suszona HELIO Natura o zmniejszonej zawartości cukru

W poszukiwaniu eliksiru młodości i zdrowia często szukamy magicznych recept, które jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienią nasze życie na lepsze. Tymczasem odpowiedź na bolączki związane ze współczesnym trybem życia oraz chorobami cywililizacyjnymi z nim związanymi leży gdzie indziej - w regularnym, zdrowym trybie życia, w którym odżywianie się oparte jest na zdrowych produktach korzystnie wpływających na nasze zdrowie i samopoczucie.

Takimi produktami są owoce suszone bez konserwantów HELIO Natura. Ta wyjątkowa na polskim rynku linia została wzbogacona o żurawinę suszoną o zmniejszonej zawartości cukru i zwiększonej zawartości błonnika.

Żurawina suszona HELIO Natura to propozycja zawierająca 50% mniej cukru oraz 7 razy więcej błonnika niż ta sama ilość standardowej suszonej żurawiny.

Żurawina suszona HELIO Natura

Cena: 10zł za 120g

zdjęcia: materiały PR

Zobacz także

Polecany film

Kasia gotuje z Polki.pl: uszka wigilijne

Komentarze

Ładowanie komentarzy...

Dodaj komentarz

Użytkownik niezalogowany

9 grudnia 2016, 02:57