WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Opis produktu
Składniki
Opinie użytkowników
Produkty podobne
Artykuły
KWC LogobyWIZAŻ logo
Uroda

Oriflame Milk & Honey Gold, Bath & Shower Gel (Żel do kąpieli i pod prysznic) 

3,6 na 527 opinii
44% kupi ponownie
Product wycofany
Przeglądasz produkt, który nie jest już dostępny na rynku, w związku z tym nie możesz dodać nowej opinii o tym produkcie

Opis produktu

Składniki

Opinie użytkowników

Dokładamy starań, aby recenzje zamieszczone w katalogu były rzetelne i wiarygodne.
Średnia ocena:
3,6 na 5
Kupi ponownie: 44% osób
  • 16 marca 2011 o 16:45
    bardzo dobry
    Kupi ponownie:Nie wiem
    Używa od:nie określono
    Bardzo fajny zel pod prysznic. Ma gesta konsystencje przez co jest wydajny.A do tego ciekawy zapach,nie jest to dokladnie mleko i miod. Po zastosowaniu tego zelu nie musze koniecznie stosowac balsamu,nie przesusza skory ale tez nie nawilza specjalnie. Polecam wyprobowac :D Recenzja nie jest sponsorowana,produkt kupiony za wlasne pieniadze Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Produkt kupił/a w
    0 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • 18 stycznia 2011 o 10:54
    zwykły żel do mycia ciała
    Kupi ponownie:Nie wiem
    W sumie zużyłam już około z 5 butelek tego żelu. Dobrze oczyszcza skórę ciała ale żeby ją nawilżał to już nie. Taki sam efekt uzyskuję po umyciu się mydłem. A używam go chyba tylko ze względu na sam zapach. Dobrze się pieni, nie jest ani za rzadki ani też za gęsty. Wygodne opakowanie, może trochę ciężko się otwierające. Kupuje go tylko w promocji z katalogu lub z allegro. Nigdy nie dam za niego więcej niż 15 zł bo nie jest tego wart Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w sobotę zaczęłam 5 opakowanie
    Produkt kupił/a w
  • 6 lutego 2010 o 15:51
    NAJWSPANIALSZY ŻEL
    Kupi ponownie:Tak
    super bo : - ah ten zapach - odzywia - nawilza - super pielegnuje Korzystna cena. Organiczne ekstrakty Super zapach poprawiajacy humor i wspaniale relaksujący:)))) Używam tego produktu od:2 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
    Produkt kupił/a w
    1 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • ellena
    ellena
    4 / 5
    2 maja 2009 o 13:20
    Gęsty, nie wysusza
    Używa od:miesiąc
    Pierwszy raz jestem zadowolona z żelu pod prysznic z Oriflame :) Konsystencja przypomina mi Dove, jest bardzo gęsty, super się pieni, wspaniale pachnie. Przede wszystkim nie wysusza skóry, moim zdaniem jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:1/3
    Produkt kupił/a w
  • 22 lutego 2009 o 17:37
    Jedyny, innego nie chcę!
    Jest jedynym żelem pod prysznic, który nie wysusza u mnie skóry. Inne powodują dziwne, bardzo swędzące zmiany skórne, z którymi musiałam odwiedzać dermatologa... Ładnie pachnie, jest dość wydajny. Skóra jest po nim miękka, wygładzona, nie muszę używać balsamu. Jak dla mnie ideał. Jeśli chodzi o cenę - gdyby kosztował więcej, i tak bym go kupiła. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3
    Produkt kupił/a w

Artykuły

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej dotworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych
Więcej informacji znajdziesz tutaj.