WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Opis produktu
Składniki
Opinie użytkowników
Produkty podobne
Artykuły
KWC LogobyWIZAŻ logo
Uroda

Oriflame Royal Velvet, Firming Eye Cream (Ujędrniający krem pod oczy) 

3,2 na 513 opinie
54% kupi ponownie
Product wycofany
Przeglądasz produkt, który nie jest już dostępny na rynku, w związku z tym nie możesz dodać nowej opinii o tym produkcie

Opis produktu

Składniki

Opinie użytkowników

Dokładamy starań, aby recenzje zamieszczone w katalogu były rzetelne i wiarygodne.
Średnia ocena:
3,2 na 5
Kupi ponownie: 54% osób
  • 7 kwietnia 2014 o 8:43
    Masakra
    Kupi ponownie:Nie
    Używa od:rok lub dłużej
    Używam go od 2 m-cy na dzień , na noc stosuję mocniejszą kuraję Shiseido. to co Shiseido robi to krem oriflame popsuł :-( Wysusza strasznie skórę. Wolałabym już żeby nic nie robił. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 15 ml
    Produkt kupił/a w
    0 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • Isi
    Isi
    1 / 5
    8 marca 2011 o 1:04
    Wysuszył mi skórę wokół oczu
    Używa od:nie określono
    Recenzja odświeżona (czerwiec 2012) Kupiłam go w promocji, niestety nie byłam zadowolona. Plusy: + po pewnym czasie uważania zauważyłam jakieś tam drobne napięcie skóry wokół oczu. Minusy: - przy pierwszych użyciach zupełny brak efektów, - po pewnym czasie używania zauważyłam, że skóra pod oczami nie jest nawilżona, tylko coraz bardziej sucha, a wraz z kolejnymi użyciami - nieprzyjemnie ściągnięta, - skóra potraktowana tym kremem odmrażała się na dworze (było wtedy zimno). Moja skóra pod oczami wyglądała gorzej niż przed rozpoczęciem używania tego kosmetyku - wcześniej była zwyczajna, po regularnym używaniu przesuszona, czasem zaczerwieniona. Nie zużyłam kosmetyku do samego końca, nie chciałam bardziej sobie zaszkodzić. Używam tego produktu od: używałam przez ok. 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno opakowanie
    Produkt kupił/a w
  • Ami
    Ami
    4 / 5
    7 lipca 2010 o 9:36
    bardzo dobry krem
    Kupi ponownie:Tak
    Używa od:rok lub dłużej
    Na początku miałam wrażenie, że za słabo nawilża. Ale on po prostu bardzo szybko się wchłania. Skutecznie nawilża i natłuszcza skórę wokół oczu. Nie powoduje podrażnień. Nie obciąża skóry. Jak dla mnie ok. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    Produkt kupił/a w
  • 20 czerwca 2010 o 23:33
    efektów brak
    Zaskoczona jestem pozytywnymi recenzjami na temat tego kremu. Jak dla mnie jest on nieskuteczny, nie zauważyłam żadnego pozytywnego wpływu na skóre pod oczami. średnio nawilżał, nie wygładzał, nie zmniejszył moich i tak niewielkich zmarszczek. Na dodatek ta mega wydajność, miałam wrażanie że nie ma końca, strasznie mnie zmęczył. Osobiście nie poleciłabym go nikomu. Taki katalogowy produkt - wielki zawód na firmie Oriflame.Używam tego produktu od: nie pamietam kiedy Ilość zużytych opakowań: 1
    Produkt kupił/a w
  • 3 lipca 2009 o 10:23
    Dobry
    Kupi ponownie:Nie wiem
    Krem bardzo dobry dla osob bez wiekszych wymagan, dla tych kotrzy chca nawilzyc, troche ujedrnic skore wokol oczu. W tym wypadku polecam, krem spelni oczekiwania a nawet wygladzi pierwsze zmarszczki. Dla osb bardziej wymagajacych-odradzam. Krem jest zbyt malo tresciwy, napewno nie poradzi sobie z wiekszymi wyzwaniami jak zmarszczki czy bardzo duza suchosc skory. Daje 3 gwiazdki bo to nie jest krem dla skory suchej i dojrzalej. Oriflame proponuje go kobietom po 35 roku zycia, a ja bym powiedziala przed 30, najwyzej do 35. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań:kilka
    Produkt kupił/a w

Artykuły

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej dotworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych
Więcej informacji znajdziesz tutaj.