Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 22:23   #2719
miss natasha
Zadomowienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Oprócz Kenzo Amour nie znam niczego, ech...Domyślam się jednak, że to zapachy z klasą Gratuluję.
dziękuję Małgosiu a testowanie tego, czego nie znasz to sama przyjemność
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
pięknie u Ciebie każdy może znaleźć coś dla siebie, bardzo mi się podoba
obecnie trochę zawężam swoje upodobania, więc część flakonów na fotce jest do wylotu, ale...zastąpią je inne
Cytat:
Napisane przez Mn1s1ek Pokaż wiadomość
Pieknie....

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
miss natasho bardzo ładnie u ciebie. Czy to nowe zakupy, czy to cała twoja kolekcja po czystce? W pamięci utkwiła mi twoja gablotka z różnościami i pudrami, gdzie miałaś sporo skarbów, dlatego pytam
Mariolu, ja pierwszy raz wklejałam swoje pachnidła więc to chyba pomyłka

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Aggie, Miss Natasho, Lady Vader bardzo ładne kolekcje Gratuluję
Natalio, butla Tobacco Vanille pięknie się prezentuje

TV prezentuje się pięknie, to fakt, ale fotki były robione jeszcze zanim butla pokryła się dziesiątkami odcisków palców na skutek akcji "wraz z TŻ staramy się wyciągnąć ten uparty korek" ale się bałam, że chlupnie to sobie nie wyobrażasz już chciałam zanosić z powrotem do Harrodsa, żeby mi jaśnie panie ekspedientki pomogły i najwyżej one coś popsują
a poza tym, to mam opory przed stawianiem jej na półeczce bez pudła [że powietrze będzie miało łatwiejszy dostęp itp.] czy właścicielki dzwońców Lutensa też tak mają?

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość

Miss Natasho - u Ciebie też pięknie (i zdjęcia udane). Po cichu zazdroszczę Tobacco Vanille. Mogłabyś napisać coś o Bois d'orient. Ostatnio pojawiły się na ebay ale ktoś przelicytował mnie w ostatnim momencie - bardzo mam żałować?
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Miss Natasho - pięknie u Ciebie i również zainteresował mnie ten zapach do wnętrz Będę czekać na opis. Zdjęcie w półmroku to mistrzostwo
ze zdjęciami to pomagał TŻ [jego pasja i przyszły zawód] więc przekażę

co do Boid d'Orient: wg. mnie to cynamon w lekkim wydaniu, trochę kokakolowy ale nie bardzo słodki, do tego skórka pomarańczy nadająca my bardziej egzotyczny wymiar i odrobina goździków. powiedziałabym, że dość orientalny. długo utrzymuje się w powietrzu

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora