2009-01-21, 22:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Napisane przez Małgosia791
Oprócz Kenzo Amour nie znam niczego, ech...  Domyślam się jednak, że to zapachy z klasą  Gratuluję.
|
dziękuję Małgosiu a testowanie tego, czego nie znasz to sama przyjemność 
Cytat:
Napisane przez Organzza
pięknie u Ciebie  każdy może znaleźć coś dla siebie, bardzo mi się podoba 
|
obecnie trochę zawężam swoje upodobania, więc część flakonów na fotce jest do wylotu, ale...zastąpią je inne 
Cytat:
Napisane przez Mn1s1ek
Pieknie.... 
|

Cytat:
Napisane przez mariolasl
miss natasho bardzo ładnie u ciebie. Czy to nowe zakupy, czy to cała twoja kolekcja po czystce? W pamięci utkwiła mi twoja gablotka z różnościami i pudrami, gdzie miałaś sporo skarbów, dlatego pytam 
|
Mariolu, ja pierwszy raz wklejałam swoje pachnidła więc to chyba pomyłka 
Cytat:
Napisane przez homyk
Aggie, Miss Natasho, Lady Vader bardzo ładne kolekcje  Gratuluję
Natalio, butla Tobacco Vanille pięknie  się prezentuje 
|

TV prezentuje się pięknie, to fakt, ale fotki były robione jeszcze zanim butla pokryła się dziesiątkami odcisków palców na skutek akcji "wraz z TŻ staramy się wyciągnąć ten uparty korek" ale się bałam, że chlupnie to sobie nie wyobrażasz już chciałam zanosić z powrotem do Harrodsa, żeby mi jaśnie panie ekspedientki pomogły i najwyżej one coś popsują 
a poza tym, to mam opory przed stawianiem jej na półeczce bez pudła [że powietrze będzie miało łatwiejszy dostęp itp.] czy właścicielki dzwońców Lutensa też tak mają?
Cytat:
Napisane przez soulie
Miss Natasho - u Ciebie też pięknie (i zdjęcia udane). Po cichu zazdroszczę Tobacco Vanille. Mogłabyś napisać coś o Bois d'orient. Ostatnio pojawiły się na ebay ale ktoś przelicytował mnie w ostatnim momencie - bardzo mam żałować?
|
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Miss Natasho - pięknie u Ciebie i również zainteresował mnie ten zapach do wnętrz  Będę czekać na opis. Zdjęcie w półmroku to mistrzostwo 
|
ze zdjęciami to pomagał TŻ [jego pasja i przyszły zawód] więc przekażę 
co do Boid d'Orient: wg. mnie to cynamon w lekkim wydaniu, trochę kokakolowy ale nie bardzo słodki, do tego skórka pomarańczy nadająca my bardziej egzotyczny wymiar i odrobina goździków. powiedziałabym, że dość orientalny. długo utrzymuje się w powietrzu
|