2017-08-08, 19:07
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! część XXIII
Cytat:
Napisane przez sobasia
Ja ze swoimi lokami mam taki problem, że lubią się puszyć, kiedyś próbowałam ploppingu, ale albo nie umiem tego robić albo po prostu ta metoda na moje włosy nie działa..wyglądalo to wszystko po prostu źle, tak samo właśnie przyklap straszny, także ze skrajnosci w skrajność albo puszenie albo przyklap
Dlatego z własnego doświadczenia myślę, że dobry dobór kosmetyków to połowa sukcesu, ostatnio przez przypadek mój fryzjer po rozmowe ze mną polecił mi kosmetyki, których on używa i powiem Wam, że strzał w 10 Jeśli któraś z Was ma problem z puszeniem się włosów to polecam kosmetyki "mirror smooth" paula mitchella. Widziałam też, że mają kosmetyki do strikte wlosów kręconych, ale ich jeszcze nie używalam
|
Ja chyba znalazłam żel który trzyma włosy przed piszeniem, custard cantu, nałożyłam pierwszy raz na suche spuszone, i puch się zmniejszył, teraz drugi raz nałożyłam po myciu i są po nocy, i deszczyku i puchu nie ma
Ja po ploppingu mam fajne loczki ale znowu jak za długo trzymam to są jakieś kwadratowe a zawsze ostatnio przy skalpie tak płasko ze nie wiem co zrobić :/
Cytat:
Napisane przez paulownia
Ja tak nie mam bo ploppingu nigdy nie robię
|
To wyjaśnia czemu tak nie masz[emoji14]
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
Ja mam jakieś dziwne włosy po ploppingu
|
Ja czasem też, i na drugi dzień dopiero wracają do siebie.
Zapraszam na zakreconego bloga lavaniaviolablogspot.com
Zapraszam na zakręconego bloga
" Twoje włosy kojarzą mi się z wiszącymi ogrodami zaznaczam, że to jeden z cudów świata "
Imperfecta
|
|
|