2011-07-28, 21:51
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXX
Madzik, wzniosłam toast drożdżówką wszystkiego najlepszego i jak najwięcej nowych niszowych wrażeń
Cytat:
Napisane przez Polly_
jak na złość kosztują tyle samo i w dodatku są za tanie mogłyby byc drozsze..no ale nie bede na siłe
kurde no-nie moge sie zdecydowac serio , ciągnie mnie do pierwszych, ale te napisiory , z drugiej strony czego nie widze to mnie nie wkokufia . z trzeciej strony to ja kurde z wszystkiego muszeu zrobic dramat zycia a z pięatej to jutro musze kupic
|
zapodaj jeszcze widok boku, tego z napisem, może być rysunek poglądowy jak nie masz foty
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
a może faktycznie te dzisiejsze najlepsze chociaż w tym kanciastych wczoraj też bbyło super, charakterna w nich taka buzia...
w tych dzisiejszych też ładnie, brdziej grzecznie....
chyba mnie jednak lepsiejsze wydają się wczorajsze kanciaste, tzn te z wcześniejszej godziny, to znaczy 3, choc te dzisiejsze też ok, i wczorajsze poźniejsze, co 2 foty som też są fajne
tylko nie te pozostałe obłe obleńce
to w kwestii okular ofkors , dla Polly
|
mi się też te wczorajsze kanciaste 3 bardzo podobały, ale one za bardzo za szerokie jednak
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|