|
|||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ | Lista userów | Kluby | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Oznacz fora jako przeczytane |
| Zrób to sama Znudzona sklepową sztampą? Nie daj się! Na tym forum dowiesz się jak można zrobić coś* samemu i wyróżniać się wyglądem jak i samopoczuciem. * - coś oznacza: ciuchy, robótki, szydełkowanie itd., itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak zrobić modne wytarcia na jeansach?
Pytanie takie jak w tytule. Mam katane i jadną pre jeansów które mają bardzo fajny fason, ale maja jednolity kolor. A w modzie sa różnorakie wytarcia przetracia itp. Mnie interesują wytracia czyli tak jakby jaśniejsze smugi. Podzielcie sie prosze ze mna swoimi doswiadczeniami na ten temat.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zrobić modne wytarcia na jeansach?
sprobuj wybielaczem
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja proponuję pumeksem, ale nie takim kolorowym
tylko tym twardym naturalnym...Moja mama tak za swojej młodości przecierała jeansy i fajnie wyglądało to
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Przenosze na Forum Zrob to sama
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Chyba juz wyszły z mody takie przecierane jeansy
![]()
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to wyszly z mody? A styl vintage wyszedl? Nie,a vintage sa przecierane,ale nie po calej dlugosci tak jak kiedys tylko inaczej (nawet poziome wycierki,ktore wygladaja tak jakby dzinsy byly pogniecione) Wszystko w granicach rozsadku,byle nie byly za mocne,delikatne,a nie takie jak kiedys kontrastujące...Wybielacz em nie polecam bo wlasnie zrobia sie takie duze kontrasty a feeeeeeee
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za zainteresowanie
![]() Ale nie wiem o czym wy mówicie: "nie modne" od kiedy? Bardzo sie zdziwilam waszymi ywpowiedziami gdyz do ktorego sklepu sie wejdzie to roi sie od powycieranych dzinsow, widywalam tez nawet z takimi typowymi dziurami... Do wybielacza jakos nie mam przekonania. A z tym pumeksem nie próbowalam a wydaje mi sie bardzo rosadny i skuteczny sposob. Jesli znajde momencik zrobie "zabieg" moim jeansom
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zrób to sama
|
|
|
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

tylko tym twardym naturalnym...Moja mama tak za swojej młodości przecierała jeansy i fajnie wyglądało to