|
|||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ | Lista userów | Kluby | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Oznacz fora jako przeczytane |
| Moda Porady na temat mody i stylu oraz sposobu ubierania się. Wielka moda, Twoja moda - lub po prostu wszystko o ciuchach, butach i dodatkach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Długie naszyjniki, wisiory, łancuszki, łancuchy, kolczyki, bransoletki I'M LOVIN IT;D
Uwielbiam wszelkiego rodzaju długie łancuszki, wisiorki, jakies zabawne zawieszki przyciagajace wzrok, kolczyki, bransoletki - mysle ze spora część z Was ma to samo, więc pomyślałam o założeniu takiego wątku, gdzie mogłybyśmy wklejać jakies ciekawe okazy, albo pochwalić sie swoimi;D
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Długie naszyjniki, wisiory, łancuszki, łancuchy, kolczyki, bransoletki I'M LOVI
jest taki watek gdzie wklejamy takie okazy
![]() na "wisiorek gwiazdka .. '
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Długie naszyjniki, wisiory, łancuszki, łancuchy, kolczyki, bransoletki I'M LOVI
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.