|
Notka | |
Włosy i fryzury Podyskutuj na temat pielęgnacji, farbowania oraz stylizacji włosów. Fryzury damskie, ślubne, na studniówkę, fryzury krok po kroku i zdjęcia fryzur. |
Pokaż wyniki sondy: podoba Ci sie kolor jasny na wlsach przy ciemej karnacji | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 50,00% |
tak |
3 | 25,00% |
beznadzieja |
2 | 16,67% |
blee |
3 | 25,00% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki to kolor? WĄTEK ZBIORCZY- pytania o kolor+zdjęcia
hmmm albo jakiś miedziany ciemny blond, albo mahoniowy jasny braz, albo miedziany jasny braz;]
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno nie jest to odcien brązu, tzn w naszych oczach moze byc ale numeracja fryzjerska zyje swoim zyciem ![]()
![]() |
![]() |
#1713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
A jaki kolor ma tu Ola Szwed?
http://showbiznes.wp.tv/i,Lindsay-Lo...=5b4b5#m687081 Filmik jest pod spodem. Nie wiem czemu kopiując link do Oli wyskakuje tn filmik o Lindsay jako pierwszy. Edytowane przez majreg Czas edycji: 2010-11-23 o 12:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/akcje/rowenta/od...o/styl-02.html
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
Może to nie dokonca ten temat ,ale nie chciałam zakładac osobnego ,żeby nie zaśmiecać
![]() I jeszcze jedno , lepiej je rozjaśnić czy przyciemnić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
yy.... zaden z kolorow jakie wymienilas.. blond... ciemny nie. jaja sobie robisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Przyczajenie
|
![]()
Edit: Przepraszam za umieszczenie pytania w zlym watku, nie wiem jak mi sie pomylily watki bardzo mi sie komputer zacina i pewnie zle wpisalam. Prosze o przeniesienie do odpowiedniego tematu jesli ten jest zly
![]() Hej dziewczyny, Zastanawiam sie czy nie zafarbowac sobie wlosy. Nigdy nie farbowalam ale mysle sobie jesli nie teraz to kiedy. Mysle o jakiejs radykalnej zmianie, ale nie pogardzilabym kolorem podobnym do mojego jesli by mi swietnie pasowal. Dodam, ze mam pewne obawy bo nigdy nie farbowalam!:P 1. Jaki kolorek by mi pasowal? Dolaczam moje zdjecie z wakacji. 2. Jesli juz zafarbuje wlosy to jak o nie dbac? Oczywscie poza szamponem dla farbowanych wlosow. 3. Jesli farbowac to jaka farba, czy uzyc z poczatku takiej krotko trwalej? 4. Mysle sobie podciac wlosy do polowy szyi cos a la Alex z pierwszego Resident Evil...pasowaloby mi? To takie dodatkowe pytanie hehe ![]() 5. Moje wlosy sa dosc sianowate, niedawno kupilam nowy szampon i to byla totalna pomylka. Teraz mi sie wlosy jescze bardziej elektryzuja niz wczesniej. Martwie sie czy jesli nie ufarbuje to sie nie okaze, ze mam totalne siano na glowie. Jakies porady? ![]() 6. Trudno mi rozpoznac moj typ karnacji. Najgorzej mam z kolorem oczu bo moje oczy sa szaro-zielono-niebieskie. Czasem wygladaja na calkiem niebieskie innym razem na zielone a jescze innym takie szaro buro zielone.. Jak widac na zdjeciu blada jestem. Opalanie w moim przypadku zajmuje duzo czasu i daje duzo mniejsze efekty niz u innych. Edytowane przez Aiela Czas edycji: 2010-11-27 o 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Rozeznanie
|
hej
![]() http://www.loreal-paris.co.uk/img/l1...2/HCo12_26.jpg moim marzeniem jest taki kolor http://bi.gazeta.pl/im/2/8742/z87428...s--Vintage.jpg czy wiecie jak go uzyskać najlepiej jakims lorealem, co to za odcień? ( zdjęcie nr.2 ![]()
![]() Edytowane przez grizz Czas edycji: 2010-12-03 o 22:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Rozeznanie
|
skopiowałam z watku loreal excell
![]() Post nalezacy do czarownicy czarownica3006 ![]() Dziewczyny, po pierwsze nie nalezy sugerowac się nazwami na pudełkach tylko numeracją. nie zawsze cieply kolor wyjdzie nam cieplo a zimny zimno. Wszystko zalezy od 'podkladu' czyli wlosa, ktory bedziemy darbowac. czasami, zeby uzyskac cieply kolor musimy polozyc zimny i na odwrot. Najlepiej doradzic sie swojego fryzjera o to, jaki kolor wybrac by uzyskac swoj wymarzony efekt. ja np po dekoloryzacji z czarnego, by uzyskac rudawy brąz polozony mialam nr 5.11 czyli jasny swietlisty brąz. ani slowa o rudości a jednak wyszedl rudawy - taki jak mial wyjsc. to wyzsza szkola jazdy ![]() stopień, czyli pierwsza cyferka numeru farby: 1 czarny 2 b. ciemny brąz 3 ciemny brąz 4 brąz 5 jasny brąz 6 ciemny blond 7 blond 8 jasny blond 9 b. jasny blond odcienie, czyli kolejne dwie cyfry. cyferka na drugim miejscu oznacza, ze barwnika jest więcej, cyfra na trzecim miejscu oznacza, ze jest to tylko polysk tego odcienia: o kolor naturalny (np 700 to blond, poprostu blond ![]() 1 świetlisty 2 opalizujący 3 złocisty 4 miedziany 5 mahoniowy 6 czerwony np. 7.23 lub 723 - opalizujący złocisty blond a nie zaden nugat itp ![]() ![]() mam nadzieje, ze pomogłam ![]() ![]()
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
Zmiana koloru ;)
Witam
![]() Obecnie moje włosy są koloru : Średni blond z palette. * Dziś przeglądając fryzury na ikf zobaczyłam coś takiego jak w załączniku. Moje włosy ostatnio były mordowane rozjaśniaczem więc tego wolę znowu nie powtarzać. Pytanie jest następujące : Jaką farbą mogę uzyskać kolor taki jak w załączniku ? ![]() Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc . ![]() *średni blond z palette czyli lekko ciemniejsze niż moje naturalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
jaka farba ? :)
witam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
co to za kolor? plissss
Dziewczyny mam do was pytnie czy któraś może z was ma taki kolor lub wie co to za kolor może być? zakochałam się w nich
![]() nie wiem, nie znam się na tych kolorach czy to jakiś odcień czerwonego, brązu? ale jaki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Przyczajenie
|
Dot.: co to za kolor? plissss
Jak dla mnie, to coś takiego uzyskać możnaby było za pomocą farby wellaton egzotyczna czerwień 55/46.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co to za kolor? plissss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Witam, miałam robiona dekoloryzacje z ciemnego brazu wyszły jasno miedziane, chciałąbym uzyskac na wlosach taki kolor czy moze mi ktraś z Was pomoc okreslic jaki to kolor?
Kupilam Palette 800 10min color - sredni blond i zrobilam na cienkim pasemku i wyszły bardzo bardzo ciemne ![]() ![]() Prosze o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zdjęcie 1 i 3 to już conajmniej średni jak nie jasny blond. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Przyczajenie
|
hej mam pytanie co do kolory włosów. ostatnie przeglądałamyou tube, znalazłam tam dziewczynę nick :"sidera superstar" i spodobała mi się jaj odcien, kolr włosów- szczególnie w flimiku zatytułowanym "
Everyday Hair Routine (volumize straight hair)" może ktoś mi powiedzieć co to za kolory i pasemka, proszę i jeszcze z jednego filmu:" How to grow and maintain healthy hair" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
czy moze orientujecie sie przy pomocy jakiego odcieniu blandu uzyskac taki kolor? i czy to bedzie czysty kolor czy polączenie farby ze srebrną płukanką?
jaka firma robi najlepsze farby zeby wlosy nie wchodzily w odcien rudawy/słomkowy bądz tez zielonkawy...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Przyczajenie
|
Jaki to kolor włosów?
Hej dziewczyny
![]() Bardzo podoba mi się taki kolor włosów jak ma na zdjęciu Marta Żmuda Trzebiatowska. Wiecie może jaką farbą można uzyskać taki kolor? Mój obecny kolor włosów to jasny blond. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki to kolor włosów?
regulamin -> wyszukiwarka -> odpowiedni wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235043
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, od dawna marzę o takim kolorze. Jaki to może być odcień farby waszym zdaniem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie ,czy ten kolor zalicza się do ciemnego blondu ,czy brązu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
BigDreams- tutaj jest zawiła sytuacja, bo widzę, że jest położona jedna farba na dole- jasny brąz, następnie jasny brąz podchodzący pod karmelowy blond i na samej górze są naturalne włosy Leighton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Przyczajenie
|
Witam. Jaką farbą mogę osiągnąć taki efekt jak Cate Blanchett na załączonych zdjęciach? Dodam, że mój naturalny kolor to mysi ciemny blond.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Przyczajenie
|
![]()
jaki to kolorek zdj123 lub ten zdj 4.... bo chciałabym wrócić do naturalnego koloru
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.