|
Notka | |
Makijaż - Pytania do wizażystki Tutaj pytaj o: wizaż, stylizację, typy kolorystyczne, kosmetyki kolorowe... |
Pokaż wyniki sondy: Lancrome | |||
bardzo dobre |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 20,41% |
dobre |
15 | 30,61% |
średnie |
8 | 16,33% |
słabe |
9 | 18,37% |
fatalne |
7 | 14,29% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pędzle
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1442 |
Zadomowienie
|
A ja mogę wam z czystym sumieniem mogę polecić pędzle Maestro.
TUTAJ macie recenzje i niektóre pędzle.
"Wczorajszego dnia nie wskrzesisz, po nocy poślubnej nie znajdziesz w łóżku dziewicy" - Jacek Piekara "Ani słowa prawdy" Mów mi Ola ![]() Bloguje ![]() ![]() http://www.maxmodels.pl/evilonly1.html Edytowane przez OE6 Czas edycji: 2010-06-17 o 17:56 Powód: zjadłam słówko xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurczę, teraz tylko muszę wybrać - czy ze ściętą końcówką, czy z normalną...
![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym większość cieni stosuje czasem na mokro (najlepsze są Chanelki) - w ten sposób mam wieeeelki wybór eyelinerów ![]() OE6 - więc który lepszy - ścięty czy cienki?
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Zadomowienie
|
frywolna franka to zależy od preferencji ja bardzo lubię ten skośny bo mi nim jest wygodniej
![]()
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny, szukam fajnych pędzli, znalazłam taka aukcje. Powiedzcie, czy te pędzle MAC sa oryginalne, czy to dobrze zrobiona podróba? o z wątków wizazowych wyczytałam,ze 1 pędzel kosztuje ok 40 zl. Poradźcie coś
![]() http://www.allegro.pl/item1101318531...c_gratisy.html czy lepiej Lancrome http://www.allegro.pl/item1084828274...wiewiorka.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny, oczytalam sie o tych pędzlach i przeszukałam allegro. Znalazłam taka aukcje. Powiedzcie, czy te pędzle MAC sa oryginalne, czy to dobrze zrobiona podróba? o z wątków wizazowych wyczytałam,ze 1 pędzel kosztuje ok 40 zl. Poradźcie coś
![]() http://www.allegro.pl/item1101318531...c_gratis y.html czy lepiej Lancrome http://www.allegro.pl/item1084828274...wiewiork a.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie czy pędzelek do eyelinera ze 'złamaną' końcówką z firmy Maestro się bardzo różni od tego z Inglota?
Czy ta róznica cen coś znaczy? ![]()
![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Ten z Maestro jest 2 albo 3 razy cieńszy, ale ja i tak wolę ten z Inglota bo ma lepsze włosie, w tamtym niektóre włoski odstają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odp
![]() A jaki masz rozmiar tego pędzelka z maestro? ![]()
![]() |
![]() |
#1452 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyny, przeglądałam już kilka wątków, ale dalej nie mogę się doszukać czy któraś bawiła się już nowymi pędzelkami z Sephory? te z różowymi, fioletowymi i niebieskimi rączkami. wyglądają fajnie, ale czekam na opinie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Wtajemniczenie
|
Tez jestem ciekawa opinii na temat tych pedzli. One maja byc zastepstwem pedzli Sephora Platinium, ciekawe czy sa rownie dobre. No i nie moge nigdzie znalezc cen tych pedzli.
![]() |
#1454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ceny dosc wysokie, ale da sie przezyc ![]()
![]() |
![]() |
#1456 |
BAN stały
|
moje ulubione to pędzle z THE BODY SHOP. Szczególnie do różu i podkładu są super, są aksamitnie miękkie, nie tracą włosia i łatwo sie je myje, i są w komplecie z futerałem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Przyczajenie
|
Wybieram się na weekend do Warszawy i mam nadzieję,że będą te nowe pędzle Sephory w Arkadii bo planuję zakup co najmniej jednego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Wtajemniczenie
|
To napisz koniecznie!! Jakich pedzli planujesz zakup - do oczu czy twarzy ?
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Ja dotychczas używałam pędzli sephory( tych czarnych).Mam do fluidu, pudru, różu,korektora ,dwa do cieni( 13 i 14) i do eyelinera. To dobre pędzle, ale jak teraz mam te z Maestro to widzę jednak widoczną różnicę w jakości wykonania i komfortu używania.
Właśnie mi przyszły3 pędzle z Maestro. Bajka po prostu. Ten do pudru i różu REWELACJA, mięciutki,duży, jest widoczna różnica w rozprowadzaniu nim pudru. Mam jeszcze pędzelek zgięty do eyelinera. Faktycznie łatwo się nim nakłada eyeliner w żelu. Zamówiłam też pędzel do załamania powieki-mięciutki, idealny. Już wiem, że na 3 pędzlach się nie skończy, będą następne... Ceny może nie są najniższe,ale warto powoli je sobie kompletować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Przyczajenie
|
Póki co mam zamiar kupić z tych nowych do twarzy-pudru i różu o ile będą dobrej jakości-bo na pewno jest jakiś egzemplarz wystawiony jako tester(bynajmniej być powinien)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item1111573760_ped...zt_nowosc.html
a co sadzicie o nich? duzo sie ich na all sprzedaje
![]() |
#1462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Troche niska cena jak na tyle pedzli, nie sadzisz ? Sam dobry pedzel do pudru zwykle kosztuje minimum 50-60 zl, ale takie jest moje zdanie. Poza tym nie zdecydowalabym sie na ten zestaw, bo tak naprawde brakuje w nim czesto uzywanych pedzli np. pedzla do podkladu, skosnie scietego do rozu, do korektora, malego do cieni, ktory umozliwilby bardziej szczegolowe prace. Kiedys skusilam sie na zestaw pedzli z allegro za jakies 40zl. Pedzel do pudru i rozu tak klul ze moja skora pewnie znienawidzila je od pierwszego uzycia. Na szczescie mialam pedzle Sephory do pudru i rozu. Te do cieni tez najlepsze nie byly, moze ze dwa w miare dobre tam sie znalazly.
![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
wybacz, że tak późno odpowiadam, mam dwa, 0 i 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Dzięki..
![]() I który jest bardziej zblizony wielkością do Inglota? ![]()
![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może orientujecie się jaka jest różnica między syntetycznym włosiem typu perłowy nylon, a zsyntetycznym włosiem typu "SABLINSKY".
Zamierzam kupić pędzel do podkładu i zastanawiam się, który wybrać (?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
żaden bo ona są cieńsze i bardziej miękkie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Przyczajenie
|
Widziałam nowe pędzle Sephory te różowe,niebieskie i fioletowe.Ten do pudru ma zaje..... miękkie włosie!!!Lepsze niż z serii Platinium(akurat był mniejszy do pudru wiec porównałam)Tylko cena - 160 zł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To mnie troche skusilas na ten do pudru, bo jestem maniaczka miekkich pedzli.
![]() |
![]() |
#1469 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi ten do pudru to mi się bardzo podobał-ogólnie wszystkie z tej nowej serii mają ładne kolorki(na ogół rączki pędzli są czarne wiec to jakaś atrakcja w kosmetyczce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
Ja dziś w Rossmanie kupiłam pędzel do podkładu o nazwie Elite (pisze że made in France ) Był ostatni, więc zaryzykowałam
![]() Wyglądem bardzo przypomina Sephore Professional (czarny, płaskie, półokrągłe włosie). Nie zawiodłam się. Jest idealnie miękki i bardzo solidnie wykonany. Przetestuję go jutro i zdam relację ![]() Dziewczyny, jaka jest najlepsza technika nakładania podkładu (płynnego) pędzlem? Niektóre osoby stosują krótkie przeciągnięcia od środka twarzy i na tym koniec, jeszcze inni robią na twarzy kropeczki fluidem po czym wmasowują go kółeczkami w skórę. Jestem zielona ![]() Proszę dobre duszyczki o wskazówki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.