|
Notka | |
Papierowy zawrót głowy Chcesz dowiedzieć sie jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap, znaleźć inspirację, pokazać swoje prace innym? Wejdź i rozgość się. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak ozdobić okładkę albumu?
Robię dla koleżanki album ze zdjęciami w dużym stopniu album będę wypełniać waszymi pomysłami.
Mam problem z okładka przednią ponieważ album jest gładki kremowy a chciałabym ją jakoś ładnie ozdobić... Tylko jeszcze nie potrafię robić zbyt ambitnych rzeczy. Myślałam o wklejeniu zdjęcia i ozdobieniu go właśnie nie wiem czym:/ Proszę macie może jakieś pomysły? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak ozdobić okładkę albumu?
W życiu robiłam tylko kilka scrapków, ale myślę, że musisz sie zastanowić nad "tematem przewodnim" Twojego ozdabiania (tak będzie łatwiej na początek). Może to być kolor, rzecz, temat. Potem trzeba pozbierać tematycznie pasujące elementy. Czyli np. jeżeli jest to album na zdjęcia koleżanki z chłopakiem to może miłość, albo koleżanka ma jakieś hobby - można wtedy ozdobić rzeczami z nim związanymi. Najpierw musisz sie zdecydować na temat - tak będzie łatwiej zacząć.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję to dobry pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CraftMod
|
Jest dużo możliwości, można obkleić ładnym papierem,można wyciąć literki i ułozyć z nich jakieś słowo, np imię koleżanki, to tego jakieś koronki, wstążki czy co tam będzie Ci sie podobało, można kupic też gotowce: nalepki, rub-onsy, zawieszki, wykonać swoje stempelki, ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wiem właśnie dużo jest możliwości... kurcze dziewczyny macie super pomysły ^^ dziękuje te literki mi pasują
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CraftMod
|
Jeśli nei postrzępi się i zabezpieczysz brzegi to czemu nie. Efekt moze być bardzo ciekawy
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.