Extract z liscia oliwnego-inne zastosowanie - Forum Wizaz.pl
Rejestracja
Płeć: *
Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Wróć   Forum Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka


Znajdź produkty
w najniższych cenach



Biochemia kosmetyczna Analiza działania składników kosmetyków, ich skuteczności i wpływu na zdrowie. Również informacje na temat filtrów przeciwsłonecznych oraz kuracji kwasami.

Odpowiedz
 
Narzędzia
Stary 2009-01-29, 18:54   #1
frostis
Raczkowanie
 
Avatar frostis
 
Zarejestrowany: 2004-02
Lokalizacja: sztokholm
Wiadomości: 394
GG do frostis
Extract z liscia oliwnego-inne zastosowanie

czytalam na wielu forach,ze doustnie spozywany wyciag z liscia oliwnego dziala anty grzybicznie,zabija bakterie,jest naturalnym antybiotykiem i polecany jest na tradzik.

Zastanawiam sie,czy zewnetrznie mozna tez go stosowac na tradzik?
Widzialam wiele firm min Biotherm,ktore maja rozne kosmetyki z lisciem oliwnym w ofercie,ale zawsze jest tam zamieszczony opis o antystarzeniowym dzialaniu tej rosliny.

Czy zewnetrznie np extract z tej roslinki,na bazie ktorej zrobilabym tonik mialby tez te "antybiotyczno-antytradzikowe" wlasciwosci?????
frostis jest offline   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna


Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)
 
Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości
Nie możesz zakładać nowych wątków
Nie możesz pisać odpowiedzi
Nie możesz dodawać zdjęć i plików
Nie możesz edytować swoich postów

BB code is Włączono
Emotikonki: Włączono
Kod [IMG]: Włączono
Kod HTML: Wyłączono

Gorące linki


Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00


Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.