|
|||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ | Lista userów | Kluby | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Oznacz fora jako przeczytane |
| Seks Jak zawsze na poziomie - pytania, rozmowy, problemy związane z życiem seksualnym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Stulejka a seks oralny
Witam wszystkich!
Mam taki mały problem. Jestem z moim chłopakiem już wyjątkowo długo i zamierzamy rozpocząć współżycie. Uprawialiśmy już seks oralny, ale kiedy ja zaspokajałam mojego chłopaka to strasznie Go bolało. Nie wiem co mam zrobić. Namawiałam Go na operacje, ale On powiedział że na razie nie pójdzie do lekarza. Powiedział mi, że chciałby abym była bardziej ostrożna podczas seksu oralnego. Najlepiej żebym nie odsłaniała napletka. Nie wiem jak to zrobić. Nie chce znowu sprawić mojemu misiowi bólu. Niech ktoś mi pomoże ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stulejka a seks oralny
szczerze mowiac jakos trudno mi sobie wyobrazic seks oralny bez sciagniecia napletka
![]() a dlaczego nie chce isc do lekarza?
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
powiedział, że na to jeszcze jest czas.
Dla mnie jest to troche nielogiczne uprawiać seks oralny bez ściągnięcia napletka. Jeżeli ktoś wie jak to zrobić to prosze o rade ;] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie dla mnie tez to jest nielogiczne... i nie umiem Ci poradzic jak to zrobic...
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jesli bedziecie chcieli rozpoczac wspolzycie i dojdzie do "proboy" to chlopak sie rpzekona ze niestety bez lekarza bezie sobie musial tej rpzyjemnosci odmowic - zmadrzeje i pojdzie. Chyba ze mu to wytluamczysz wczesniej i znaim podejmiecie proby zglosi sie na badanie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
On jest tego świadomy, ale chyba sie wstydzi isc do tego lekarza.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a ile ma lat? no coz..bedzie chcial przyjemnosci to wkoncu sie bedzie musial wybrac.Nie mowie ze wizyta u lekarza jest milym przezyciem ale jak trzeba to trzeba.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
mamy po 19 lat
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
niech idzie jak najprędzej bo ze stulejką to chyba nie da rady się kochać........z bólu. Stulejkę trzeba leczyć, to tylko mały zabieg a ile radości potem
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
no to jest dorosly , niech sie "zmusi" naprawde. im później z tym problemem do lekarza u faceta tym gorsze moga byc powiklania , wiec namow go niech idzie teraz a nie np za 2 lata.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Wygoń go koniecznie do lekarza, bo ze stulejką... sądzę, że dla niego pierwszy raz może być dużo bardziej bolesny niż dla Ciebie. Ewentualnie może jeszcze próbować delikatnie ściągać napletek w ciepłej kąpieli - ale na to potrzeba czasu, wymaga regularności. Najlepiej załatwić to od razu, zabiegiem. A to, że się wstydzi... Postrasz go bólem i krwią (bo może się polać, jeśli naderwie się napletek przy pierwszym razie), to wstyd może mu trochę przejdzie.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz... takie nie ruszanie tam niczego może powodować m.in zakażenia.. a to się już na pewno nie może skończyć dobrze, nie wspominając o bólu i braku możliwości jakiejkowliek przyjemności
wygoń go natychmiast do lekrza i tyle, w końcu iść będzie musiał... lepiej wcześniej niż później btw - rozwaliło mnie to "jesteśmy ze sobą wyjątkowo długo" ;D
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Że już nie wspomnę o kwestiach higieny, jak wiadomo ze stulejką trudniej się umyć i dlatego powinno się ją usuwać jeszcze za malucha....
On może ma jeszcze czas na lekarza, ale wy aż tak dużo go nie macie Takie podejście jakie ma twój chłopak to dziecinada. No i seks ze stulejką też chyba nie jest możliwy..Nie chcesz mu sprawiać bólu, a może to jedyna metoda, żeby osiołka upartego namówić na wizytę u lekarza? Bo przy współżyciu lepiej nie będzie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Się wszyscy boją tych lekarzy jak by ich pogryźć mieli. 19 lat więc mógłby już pokazać pierwsze symptomy odpowiedzialności i udać się do lekarza
|
|
|
#15 |
|
Strielaj, eta amierykanskie trolle!
|
Ych, no właśnie, higiena... W ogóle bym się nie brała za seks oralny jak facet ma stulejkę i nie może się dokładnie umyć
![]() Weź nie kombinuj tylko mu powiedz, że jak nie chce iść do lekarza, to niech nie idzie, ale Wasze życie intymne stanie przez to w miejscu. Ech, jakież to dziecinne. Kobiety to latają do ginekologów, dają sobie wsadzać do środka różne rzeczy, oglądać pobierać wymazy itp itd, a on nie pójdzie bo się WSTYDZI.
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Jak wyżej - DZIECINADA - 19 lat to chyba pora żeby wyleźć z pieluchy
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz swojemu chlopakowi, zeby nie byl glupi i poszedl do lekarza, bo zamiast zajmowac sie tym jak mozna uprawiac seks oralny bez sciagniecia napletka, duzo latwiej byloby sie poradzic lekarza, ktory przeprowadzi w razie czego zabieg. Nie ma sie czego wstydzic, powiedz mu to. A im bedzie starszy, tym gorzej bedzie mu przychodzilo pojscie. No i po co sie meczyc?
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: http://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: http://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie nielogiczne jest uprawiac seks jak cos boli...nie mowiac juz o reszcie...
za mldy na lekarza? jasne, niech poczeka jeszcze troche to sam mu odpadnie i problem z glowy
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
niech jak najszybciej idzie do lekarza
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
powiedz mu że nie ma opcji 'loda' bez ściągania i tyle
albo pójdzie albo będzie go bolało, ja rozumiem ze może się wstydzić... biedactwo, ale to sprawa higieny i komfortu, więc niech biega czym prędzej...
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Kurcze,jestem w szoku,z takimi rzeczami idzie sie do lekaża,i fajnie by było gdyby rodzice kilkanaście lat temu pomyśleli właśnie o kwestii rozpoczęcia współżycia przez syna i jakoś o to zadbali.
Mam kolege co w wieku 16 lat miał operacje stulejki,i strasznie to znióśł,ma cichy żal do rodziców że nie zadbali o to w wieku niemowlęcym ani dziecięcym. dlatego jedynym rozwiązaniem jest udanie sie do lekarza,im wcześniej tym lepiej ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
raczej takie ściąganie napletka nic nie da,mamy robią to swoim dzieciom w wieku niemowlęcym,żeby właśnie zapobiec podobnej sytuacji. tu w gre wchodzi tylko zabieg. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
A stulejka przeszkadza tylko podczas stosunku oralnego?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Swego czasu udzielałam się na innym forum, gdzie podforum "seks" też istniało, a z reguły wszystkie posty młodych mężczyzn dotyczyły penisa - kiedy pisali o stulejce, radzono im właśnie regularne naciąganie napletka w ciepłej wodzie, niektórym pomagało, dlatego napisałam o tym jako o ewentualności. Tak czy inaczej, zabieg u lekarza znającego się na rzeczy (i który nie pierwszy i nie ostatni raz coś takiego będzie robił...) jest najrozsądniejszym i chyba koniecznym wyjściem.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Takie podejście jakie ma twój chłopak to dziecinada. No i seks ze stulejką też chyba nie jest możliwy..

O wspólnym hobby.
niech jak najszybciej idzie do lekarza