|
Notka | |
Moda Porady na temat mody i stylu oraz sposobu ubierania się. Wielka moda, Twoja moda - lub po prostu wszystko o ciuchach, butach i dodatkach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuchy/buty z tesco f&f cherokee
czy macie jakieś upolowane ciuchy z tesco ?
i czy aktualnie są jakieś wyprzedaże ? zastanawiam się nad tym czy w Warszawie są jakieś tańsze ciuchy, buty w tesco, bo widziałam fantastyczne butki na szafie, które dziewczyna kupiła za 13 zł, firmy f&f. bardzo mi się podobały i nie wiem czy jechać do któregoś tesco w wwie, bo nie chce się wybierać na marne.
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuchy/buty z tesco f&f cherokee
Ja dopiero ostatnio odkryłam, że są tam naprawdę świetne buciki, wiele par przypadło mi do gustu, to samo z ubraniami. Niestety, obawiałabym się o te buty, ponieważ wszystko było teraz wyprzedawane, a np. w moim mieście wyprzedaże powoli dobiegają końca w tesco, zostały ostatnie pary, dziwne rozmiary itd...
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wyprzedaże się już skończyły (zostały resztki, kilka sztuk). Ja upolowałam 2 sukienki przecenione ze 100zł na 30zł i 3 pary butów na obcasie po 20zł.
Kiedyś nie zagladalam na ciuchy/buty w tesco bo myślałam, że hipermarketowe ubrania to pewnie takie byle jakie, dopiero za sprawą wizażu ![]() Nowa kolekcja jest całkiem fajna -3 spódniczki mi się podobają, ale nie aż na tyle, żeby kupić je za regularną cenę (są po 90zł), poczekam na kolejną przecenę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a czy któraś z Was orientuje się czy w Tesco można znaleźć zwykłe białe tenisówki? nie czeszki, nie trampki, nie adidasy, po prostu tenisówki ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
anja11 -u siebie czeszek i zwyklych tenisek w jednolitym kolorze nie widzialam
a jesli chodzi o ciuchy i buty z tesco - sama ostatnio kupilam tam duzo rzeczy, buty na wyprzedazy (cena powalajaca), sporo bluzek, spodnice jutro zajrze jeszcze za sukienkami troche mnie rozczarowuje fakt, ze w jednym miescie potrafia dana rzecz przecenic o wiele wiecej % niz w innym ![]() no i zaluje, ze u mnie nie ma rozszerzonego dzialu z ciuchami i butami, tylko zwykly
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam tesco! F&F nie różni się zbytnio jakością od H&M na przykład, ciuchy są w średnich cenach ale na wyprzedażach to już za grosze mozna coś fajnego kupić... Głownei do butów mam szczescie, zawsze pozostaje ta jedna para 40/41
![]() To moje mozolnie zdobyte skarby, za każdy zapłaciłam 13-20zł.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wow. fantastyczne buty!
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
agacior89 - wszystko swietne! kurcze, nigdy nie zagladalam do tesco na dzialy z butami i ciuchami... musze sledzic na biezaco i wybiore sie na kolejne przeczeny
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
agacior89 mam te brązowe buty i beżowe, kupiłam jeszcze czarne tylko nie lakierkowe jak Twoje. Brązowe są mega wygodne i kosztowały bodajże 15.60 a beżowe coś koło 17.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Tż właśnie poluje na koszulę którą znalazł w logo
![]() widziałam parę niegłupich rzeczy, całkiem całkiem. ładne torby, kapelusze ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
W tym roku przekonałam się do ich butów i zakupiłam szare kozaczki na małym obcasie za 53 zł po przecenie - są o dziwo bardzo wygodne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.