|
Notka | |
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Oczyszczanie organizmu-syrop klonowy
Witajcie,od dzisiaj zaczelam oczyszczanie organizmu syropem klonowym,cytryna,woda i pieprz cayenne.Efektem ubocznym jest chudniecie,co jest moim zamiarem.Poczytajcie prosze na internecie o tym sposobie oczyszczania i napiszcie co o tym myslicie.Moze ktoras bedzie chciala do mnie dolaczyc?Razem zawsze razniej.pozdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oczyszczanie organizmu-syrop klonowy
napisz cos wiecej o tym
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja sprzyjemnościa dołącze
![]() poczytałam troche na ten temat w internecie, i wypowiedzi ludzi zachecily mnie aby sprobowac i juz ciegane to drugi dzien; ![]() pozdrawiam i trzymam kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej! Wznawiam watek - ja zaczynam w ciagu najblizszych kilku dni, bo to podobno naprawde skuteczne. Na dodatek pieprz cayenne spala tluszcz wiec nie tylko woda przez te dni z nas wyparowuje.
Mysle tylko czy roznica bedzie, jezeli zastapie syrop klonowy miedoem, ktory ma dosc podobne wlasciwosci - co sadzicie? Czy nie ma sensu na tym oszczedzac ![]() Pozdrowienia ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Chyba nie ma sensu na tym oszczedzać gdześ czytałam o tym ze nie moze byc to miód bo nie ma tych samaych wartosci co syrop.
i sie chudnie mniej. Ale czy to prawda tego to nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie no to jest jakaś porażka....Jak wy chcecie schudnąć TYLKO pijąc jakieś świństwo?!
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Jest jeszcze ktos kto stosuje ten detox? Ja zaczynam od dzisiaj i milo by bylo gdyby ktos sie do mnie dolaczyl
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja ze swojej strony osobom zainteresowanym oczyszczeniem organizmu chciałabym jeszcze podpowiedzieć, że proces taki wspomaga przyjmowanie błonnika (poprzez wyregulowanie pracy jelit, jednego z organów odpowiedzialnych za ten proces). Ze swojej strony mogę polecić Błonnik Witalny, będący mieszanką ziaren o wysokim indeksie pęcznienia. xxx Pozdrawiam serdecznie xxxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-05-13 o 15:40 Powód: reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.