Z br±zu na blond - w±tek zbiorczy - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > W³osy i fryzury

Notka

W³osy i fryzury Podyskutuj na temat pielêgnacji, farbowania oraz stylizacji w³osów. Fryzury damskie, ¶lubne, na studniówkê, fryzury krok po kroku i zdjêcia fryzur.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-08-04, 16:12   #421
kaska1487
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Dot.: Jak przefarbowaæ w³osy z czarnych na jasny blond?

Cytat:
Napisane przez kiziamiziaxdxd Poka¿ wiadomo¶æ
Mój naturalny kolor w³osów to ciemny blond , ale miesi±c temu przefarbowa³am na czarny ... chcia³abym teraz przefarbowaæ na najja¶niejszy platynowy blond , czy wystarczy rozja¶niacz a potem farba? .. pomó¿cie co mam zrobiæ ?
witam!!!heh...jak bym sama siebie s³ysza³a.....przechodze przez to bardzo czêsto.....raz jasne,raz ciemne.....a wiec uwaga!!!!takie eksperymenty najlepiej powierzyc fryzjerowi....niech ci zrobi du¿o jasnych pasemek.....i z miesiaca na miesiac coraz wiecej...az do uzyskania wmiare jednolitego koloru.....systematycznie scinaj koncówki....po pierwszym zabiegu nie bedzie to efekt wymarzony...ale troszke cierpliwosci.....a uzyskasz swoje wymarzona platynke....bez zbednego niszczenia w³osków.....z czasem kolor sie ujednolici wymiesza....i wtedy mo¿na juz sobie pozwolic na farbowanie w³osków...sama farba.....same odrosty.....wiem co mówie.....jestem niedosz³± fryzjerka...i sama kocham kombinowac z w³oskami....zmiana wizerunku to mój ma³y swiatek.....wiec zaufaj....mi.....acha...i dbaj o w³oski...od¿ywiaj je....maski......nie od¿ywki a maski do w³osów....do w³osów suchych rozjasnionych......powodz enia
kaska1487 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-04, 18:13   #422
mirkaaa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 818

podacie linka do tego watku dekoloryzacji, bo cos niemoge znalesc
mirkaaa jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-04, 21:11   #423
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 974

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Poka¿ wiadomo¶æ
podacie linka do tego watku dekoloryzacji, bo cos niemoge znalesc
a szuka³a¶ chocia¿?

jak wó³: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311500
kitkulka jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-06, 12:13   #424
Caroolina177
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16
Dot.: Z br±zu na blond - W¡TEK ZBIORCZY.

Cytat:
Napisane przez margot1991 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam w³soy ¶redni br±z, czy która¶ próbowa³a bezpo¶rednio na³o¿yæ na takie szamponetkê blond ? Je¶li tak napiszcie jaki mia³y¶cie efekt, albo jaki mo¿e wyj¶c ! please !
Ja probowa³am ;]
Nawet nie tkne³o ;/
Tyle ze mia³y ³adny po³ysk, ale to tez nie d³ugo.
Caroolina177 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-09, 22:26   #425
margot1991
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 852

racja, tez mi nic nie wzie³o. a dzis wyprobowalam wywar z rumianku i cytryny , podobno lekko rozjasnia. chociaz po pierwszym razie ja nic nie widzia³am.

a co gdyby na br±z na³o¿yæ trwa³± farbê (jaki¶ blond, np. ciemny a w ostatecznosci z³ocisty)? Czy ktora¶ z Was pobowa³a ?
margot1991 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-10, 10:39   #426
Lenka87
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 942
Wpisy w blogu: 1

Zale¿y jaki bêdzie w farbie utleniacz
Ale obawiam siê, ¿e i tak zwyk³a farba drogeryjna nie chwyci, zw³aszcza kolor ciemny blond.
Lenka87 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-10, 17:14   #427
straconemarzenia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30

doradzcie mi co mam zrobiæ, na br±zowe w³osy robi³am baleja¿ jasny, pozniej pomalowalam blondem, efekt rozlany kolor nie podoba mi sie. co mam zrobic zeby miec jeden kolor, dodam ze wlosy mam bardzo zniszczone i boje sie rozjasniacza klasc zwlasza na pasemka
straconemarzenia jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-15, 14:34   #428
paulinka1098
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Z ciemnego brazu na blond

Witam. Kilka razy rozja¶nia³am w³osy z ciemnych br±zowych na blond (Joann±). W wyniku czego mam strasznie zniszczone w³osy. Poszukuje farby, która rozja¶ni mi w³osy ale ich tak nie bêdzie niszczyæ. Z góry dziêkuje za pomoc.
paulinka1098 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-15, 16:47   #429
tennyo4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 559
Dot.: Z ciemnego brazu na blond

Wg mnie nie ma takiej farby - ka¿de rozja¶nianie jest trudne, zw³aszcza dla zniszczonych w³osów. Ja bym doradzi³a wizytê u fryzjera, ¿eby oceni³ potencjalne szkody.

Je¿eli rzeczywi¶cie masz bardzo zniszczone w³osy to raczej radzi³abym Ci zaj±c siê ich regeneracj±, bo mog± siê zacz±æ wykruszaæ a wtedy stracisz ich bardzo du¿o.

Terry Pratchett
Maskarada
tennyo4 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-15, 20:40   #430
paulinka1098
Przyczajenie

Ju¿ zaczynaj± siê kruszyæ ale mój naturalny kolor wogóle do mnie nie pasuje co polecacie
Stary 2010-08-16, 10:59   #431
tennyo4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 559

Cytat:
Napisane przez paulinka1098 Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ zaczynaj± siê kruszyæ ale mój naturalny kolor wogóle do mnie nie pasuje co polecacie
Je¿eli ju¿ zaczynaj± siê kruszyæ to ja bym nie martwi³a siê czy naturalny kolor pasuje czy nie tylko tym, ¿e wkrótce bêdê mia³a postrzêpione krótkie siano na g³owie. Powa¿nie. Bo zniszczone w³osy po prostu siê ³ami± w po³owie, w 1/3 ró¿nie i na g³owie zostaje dramat.

Je¿eli jeste¶ tu nowa to zapoznaj siê z wyszukiwark± w±tków - dziewczyny nie raz opisywa³y swoje dramaty ze zniszczonymi w³osami i sposoby ratunku oraz z KWC - tam znajdziesz opinie o farbach.
Zainteresuj siê te¿ porz±dnymi kosmetykami do w³osów - te fryzjerskie czêsto nie s± takie drogie a s± lepsze ni¿ drogeryjne.

Terry Pratchett
Maskarada

Edytowane przez tennyo4
Czas edycji: 2010-08-16 o 11:00
tennyo4 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-20, 13:19   #432
paulinka1098
Przyczajenie

Tylko ¿e mam w³osy do pasa i powrócenie do naturalnego koloru bêdzie trudne i mego odrosty nie wygl±daj± za najlepiej. Wiêc mam pytanie jaka jest najlepsza farba aby z ciemnego br±zu wyszed³ blond
Stary 2010-08-23, 10:29   #433
blacha1992
Przyczajenie

Czy aby przej¶æ z takiego koloru jaki
mam, na blond podobny do blondu Jessici Alby potrzebna jest dekoloryzacja?
Proszê o pomoc
blacha1992 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-23, 13:39   #434
prezesowaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

Cytat:
Napisane przez blacha1992 Poka¿ wiadomo¶æ
Czy aby przej¶æ z takiego koloru jaki
mam, na blond podobny do blondu Jessici Alby potrzebna jest dekoloryzacja?
Proszê o pomoc
jestem w podobnej sytuacji jak ty do¶æ mam br±zu i chce z powrotem mój blond ale ja zacznê chyba od pasemek schodziæ z koloru... chociaz nie wiem cz to dobry pomys³ ??

ale moje pytanie mia³o dotyczyæ czego innego drogi kole¿anki...
na br±z ufarbowa³am sie dok³adnie 25 marca... czy 5 miesiecy to nie za krotki okres czasu? boje sie dobic moje w³osy ale juz mam dosc koloru ciemnej czekolady który co chwile zmywa sie do rudego
Stary 2010-08-24, 08:30   #435
craliti
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36
GG do craliti

Ja równie¿ schodzê z br±zu do blondu. Na razie uda³o mi siê uzyskaæ takie efekt http://wizaz.pl/forum/attachment.php...metrics=gemius z tym, ¿e koñcówki mam nadal troszkê ciemniejsze. Jak bêdê mia³a wiêcej czasu wklejê zdjêcia.

Farbowa³am w³osy w domu- sama, gdy¿ ¿adna fryzjerka nie chcia³a siê tego podj±æ- bo mój wcze¶niejszy kolor by³ dosyæ ciemny- wiêc stwierdzi³y ¿e bez silnej wody nie na rady, do tego mam cienkie w³0sy, wiêc nie ma sensu tak ich niszczyæ.
Kupi³am wiêc na pocz±tek dwie farby Joanny- te najja¶niejsze blondy- stwierdzi³am ¿e jak nie wyjdzie to z powrotem wrócê do br±zu.
Zu¿y³am wiêc pierwsz± farbê- praktycznie w ogóle nie ruszy³o ciemnego koloru- w³osy rozja¶ni³y siê tylko leciutko na czubku g³owy. Zu¿y³am wiêc drug± farbê- która rozja¶ni³a lekko w³osy- ale te¿ nie by³o jakiego¶ powalaj±cego efektu. Na drugi dzieñ postanowi³am znowu spróbowaæ- raz joanna- drugi raz Garnierem color naturals- jakim¶ blondem bez rudo¶ci- po tych farbowaniach w³osy rozja¶ni³y siê bardziej. Wpada³y jednak za bardzo w rudy- wiêc po tygodniu potraktowa³am je znowu garnierem. Koñcówki mam nadal ciemniejsze- ale one i tak nadaj± sie do ¶ciêcia. Te zabiegi w ogóle nie zniszczy³y w moich w³osów, nie wypadaj± jak na razie. Za dwa, trzy tygodnie znowu chcê zafarbowaæ ja¶niejszym garnierem.
craliti jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-24, 10:04   #436
iwona200
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 491

Witajcie. Chcia³abym pozbyc sie tego czego¶ co mam aktualnie na g³owie

Wcze¶niej mia³am farbowane w³osy jakim¶ miedzianym br±zem. Wczoraj zrobi³am pasemka, bo chcia³am rozja¶nic wlosy a potem ewentualnie polozyc jakas farbe blond. I nie wiem teraz czy nie zrobia mi sie calkiem zolte te wlosy.

Czy gdybym polozyla farbe profesjonalna np. z utleniaczem 6% lub 9% to wyjdzie mi blond i nie bêdzie widac tych pasemek? Porad¼cie, bo nie chce mieæ takich w³osów
iwona200 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-28, 17:22   #437
Evcia1306
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

a ja mam taki problem. Mam w³osy karmelowo br±zowe (pasemka) i na dniach chce na³o¿yæ na ca³o¶æ w³osów krem rozja¶niaj±cy z garniera jasnybl±d, i chcia³abym wiedzieæ co mi wyjdzie na w³osach,czy inwestowac od razu w jak±¶ bl±d farbe? czekam na odp.
Evcia1306 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-31, 14:36   #438
LilyOfTheValley
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Hej dziewuszki! No wiec pisze bo mam pewien problem. Moj naturalny kolor to ciemny blond i mialam na nim pasemka jasne ale potem farbowalam na ciemno potem znow wracalam do blondu i moje wlosy okropnie sie zniszczyly... Jakis czas temu przefarbowalam wlosy na moj naturalny i chcialam juz nie farbowac... Ale... oczywiscie nei moge juz wytrzymac... Troche je zapuszczalam. Problem w tym ze farba troche mi zesz³a i wiekszosc wlosow mam takie jasniejsze a odrosty okolo 4/5 cm sa troche ciemniejsze i okropnie mnie to denerwuje. I teraz tak... Bardzo chce przefarbowac wlosy na blond taki platynowy i musze sciac wlosy (chce bobika ) bo beda zniszczone, ale boje sie ze na odrosty chyci mi inny kolor a na te porafbowane inny... Jak myslicie?? pomozcie bo mnie juz tak korci ale nie wiem czy w ogole jest mozliwe pofarbowanie wlosow farbowanych i odrostow na ten sam odcien... Help dziewczynki help!
LilyOfTheValley jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-31, 20:27   #439
blackpaola
Przyczajenie

Dot.: propozycje fryzur dla ch³opaka

Za jakis czas planuje rozjasnic wlosy na blond .
Fryzjerka dala mi do zrozumienia ze czekaja 2 do 3 baleyage i prosilabym informacje co ile mozna robic bayelage ? Mam na mysli odstepy czasowe (tygodnie/miesiace) .Prosze o odpowiedzi a z mila checia bym przeczytala posty dziewczyn ktore tez jakis czas temu przeszly z ciemnych wlosow do jasnych.
blackpaola jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-31, 21:27   #440
kaska222
Moderator

Wiadomo¶ci: 6 519

Cytat:
Napisane przez blackpaola Poka¿ wiadomo¶æ
Za jakis czas planuje rozjasnic wlosy na blond .
Fryzjerka dala mi do zrozumienia ze czekaja 2 do 3 baleyage i prosilabym informacje co ile mozna robic bayelage ? Mam na mysli odstepy czasowe (tygodnie/miesiace) .Prosze o odpowiedzi a z mila checia bym przeczytala posty dziewczyn ktore tez jakis czas temu przeszly z ciemnych wlosow do jasnych.
Ja przechodzilam w odstepach 4/5miesiecy to dlatego ze mieszkam za granicä.Jak mieszkalam w PL to robilam co 1,5/2 miesiäce w tym czasie dobrze odzywialam.
Tym razem tez bede musiala je rozjasnic zeby pozbyc sie jasnego bräzu.Ech..

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 519 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!)
kaska222 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-10, 10:22   #441
prezesowaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

ja ide na baleyage we wtorek.. zobaczymy co wyjdzie na tych nieszczenych wlosach... mam nadzieje ze wyjdzie jakis poczciwy blond

juz po wizycie u fryzjera.. niestety baleyage nbie wyszed³by i by³amm skazana na dekoloryzacje... w tej chwili jestem ciemn± blondynk±.
nastepna wizyta za miesiac... baleage albo refleksy.. ----> ja¶niutki blond ju¿ nied³ugo

Edytowane przez prezesowaaa
Czas edycji: 2010-09-14 o 20:41
prezesowaaa jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-17, 18:04   #442
marisol123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 151
Post jak to zrobic....

witam Was serdecznie, czy ktos moze mi powiedziec jak z brazu przejsc do sredniego blondu - podkreslam sredniego blondu? nie chce juz balejazy i pasemek, przejzalam cale forum i nie znalazlam odp, tam tylko jest o pasemkach albo dekoloryzacji, fryzjerka tez powiedziala ze najpierw rozjasni mi wlosy rozjasniaczem (stopniowo pasemkami), a pozniej nalozy farbe sredniego blondu ale to potrwa z pol roku... ah nie wiem sama, prosze o pomoc
Stary 2010-12-17, 18:58   #443
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565
Dot.: jak to zrobic....

Inaczej ni¿ pasemka, dekoloryzacja lub rozja¶nianie nie uzyskasz ¶redniego blondu na ciemniejszych w³osach.
Zilka jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-17, 20:52   #444
marisol123
Raczkowanie

Dot.: jak to zrobic....

Cytat:
Napisane przez Zilka Poka¿ wiadomo¶æ
Inaczej ni¿ pasemka, dekoloryzacja lub rozja¶nianie nie uzyskasz ¶redniego blondu na ciemniejszych w³osach.
i wlasnie , dlaczego najpierw musze je doprowadzic do bardzo jasnych zeby pozniej przyciemnic, to glupie
Stary 2011-01-01, 15:47   #445
Angella238
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Ja mam taki plan , by przefarbowaæ z nie do¶æ ciemnego br±z na ciep³y, piaskowy blond . Akurat zniszczenia w³osów siê nie boje . Moje ciemne w³osy tak siê przet³uszczaj±, ¿e codziennie muszê je myæ ... Mam nadziejê, ¿e jak przefarbuje na blond ten problem zniknie (jednak jasne w³osy mniej s± podatne na przet³uszczenie i mniej to przet³uszczenie widaæ)
Angella238 jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-02, 21:13   #446
marisol123
Raczkowanie

hej, czyli bedziesz klasc farbe a cale wlosy piaskowy blond, tak? dodaj fotki, ja mam balejaz blond z ciemnym blondem i czuje sie jak staruuuucha ;(
Stary 2011-01-03, 00:56   #447
paaulinkaaaa
Przyczajenie

Co my¶licie..By³am naturalna blondynka ,której co¶ szczeli³o ¿eby przefarbowaæ sie na br±z..a teraz chcia³abym waln±c sobie kolorek ala blake lively albo heidi klum. My¶licie ¿e fryzjerka mog³aby mi zdzia³aæ takie cuda za jednym zamachem??
Stary 2011-01-05, 12:45   #448
ilooonaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 114
GG do ilooonaaa

WItam dziewczyny
To mo¿e ja Wam opowiem o mojej d³ugiej przygodzie z blondem. Jaki¶ czas temu mia³am d³ugie, zdrowe, zadbane w³osy w kolorze jak widaæ na zdjêciu g³ównym. Potem zrobi³am sobie na tych w³osach pare pasemek blond z czego nie by³am zbytnio zadowolona - wygl±da³am okropnie. Po jakim¶ czasie poszlam do fryzjerki ¿eby co¶ z tym zrobiæ i szok patrze, a moja fryzjerka która mia³a podobny odcieñ wlosów do moich nagle jest jasn± blondynk±. W dodatku stwierdzi³a, ¿e dosz³a do takiego koloru za 1 razem. Ja zawsze chcia³am zrobiæ siê na blond ale ba³am siê ¿e zniszcze w³osy. No ale jej nie wypad³y to ja tez siê zdecydowa³am.

Wyobra¼cie sobie, ¿e mia³am po³o¿ony na w³osy najpierw dekoloryzator, zmywanie, suszenie, potem rozja¶niacz na ca³e w³osy, zmywanie ,suszenie i na koniec farbê. Wyszly blond to fakt... No ale w³osy s³abiutkie siê zrobi³y i popalone trzeba by³o obci±æ pare centymetrów...

No có¿, ale samo rozja¶nienie to jeszcze nic, zawsze w³osy mi szybko ros³y wiêc odrosty ciemno brazowe pojawia³y siê szybciutko. Przy jasnym blondzie wygl±da³o to okropnie. Co za tym idzie czesto chodzi³am robiæ odrosty, a ¿e wlosy ma³o podatne na rozja¶nianie to najpierw na odrosty rozja¶niacz ( 9 mia³am zawsze robione) to potem jeszcze farba na ca³e w³osy ¿eby kolor wyrównaæ (co jaki¶ czas zaczyna³y niektóre pasemka ¿ó³cieæ). No i za ka¿dym razem podcina³am.

Moje w³osy tego nie wytrzyma³y. Po którym¶ pomalowaniu po muciu wypad³o mi pa³e paseko nie licz±c paru gar¶ci pojedyñczych. Wróci³am za³amana do domu, w³osy zostawia³am wszêdzie, kruszy³y mi siê niesamowicie, doszlo do tego, ze cze¶æ mi poprostu odpad³a na pewnej dlugo¶ci oko³o 4 cm przy g³owie. Szok!

Od tamtej pory powiedzia³am nigdy wiêcej blondu. Posz³am do fryzjerki W³osy od¿ywk± koloryzuj±c± pomalowa³am na jasny br±z ¿eby nie musieæ malowac odrostów przez dlu¿szy okres czasu, do tego opitoli³am je na d³ugo¶æ równo z brod±. Teraz kondycyjnie dochodz± do siebie, a ja marzê ¿eby miec znowu d³ugie w³osy ;(;(;(;( Powolutku rozn± ale juz nie w takim tempie jak kiedy¶ niestety ;(

Kochane dziewczyny moja rada od serca 3 razy zastanowiæ siê przed rozja¶nieniem.
Stary 2011-01-10, 09:33   #449
Wiktoria M
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 163
GG do Wiktoria M

Je¶li kto¶ siê zdecyduje na blond to nie mo¿e siê ju¿ wycofaæ! Na pewno uda siê osi±gn±æ taki kolor, który bêdzie nas zadowala³. Ja niedawno taki osi±gnê³am
Wychodzi³am z ciemnego br±zu, czerni mo¿na powiedzieæ na blond! Trwa³o to dosyæ d³ugo, ze wzglêdu na przerwy pomiêdzy kolejnymi ingerencjami we w³osy ale ju¿ mam spokój. Teraz mogê tylko dbaæ o w³osy.

Dodam zdjêcia przed, w trakcie i po farbowaniu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0141.jpg (19,0 KB, 210 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg PICT0046.jpg (33,6 KB, 201 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg PICT0091.jpg (35,2 KB, 232 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg PICT0114.jpg (39,6 KB, 241 za³adowañ)

Wish You were here..

Zrzucam kilogramy

..jeszcze dwa.

Wiktoria M jest offline   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-10, 10:26   #450
ilooonaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 114
GG do ilooonaaa

Cytat:
Napisane przez Wiktoria M Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li kto¶ siê zdecyduje na blond to nie mo¿e siê ju¿ wycofaæ! Na pewno uda siê osi±gn±æ taki kolor, który bêdzie nas zadowala³. Ja niedawno taki osi±gnê³am
Wychodzi³am z ciemnego br±zu, czerni mo¿na powiedzieæ na blond! Trwa³o to dosyæ d³ugo, ze wzglêdu na przerwy pomiêdzy kolejnymi ingerencjami we w³osy ale ju¿ mam spokój. Teraz mogê tylko dbaæ o w³osy.

Dodam zdjêcia przed, w trakcie i po farbowaniu
A jaki jest Twój naturalny kolor w³osów? Chdzoi mi o odrosty Bo ja mam ciemne i w moim przypadku jasny blond siê nie sprawdzi³. CO chwila musia³am malowaæ.

Tagi
blond, braz, braz na blond, farba rozja¶niacz fryzjer, farbowanie na br±z, farbowanie w³osów, ombre farbowanie, szampon koloryzuj±cy, szamponetka, w³osy blond, w³osy br±z rozja¶nianie, wzmocnienie, zapuszczanie

Nowe w±tki na forum W³osy i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-01-05 08:29:33

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.