![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyczka - oczyszczanie twarzy (jak i co? :) )
Cytat:
![]() A tak w ogóle to trochę wykorzystam ten wątek ![]() Ale we wrześniu nast. roku mam ślub. A że teraz okres fajny na wszystkie tego typu zabawy ze skórą i dobry czas na podreparowanie jej-to chciałam Was spytać co mogę zafundować mojej cerze? Planuję zapisać się na oczyszczanie na początku grudnia. A czy coś mogłybyście mi jeszcze polecić? ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Myślę, że może oxybrazję. Daje skórze ładny odcień. Sama zamierzam się wybrać jakoś w grudniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witam was
![]() Więc przejdę od razu do rzeczy chcę się wybrać do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy ale dosłownie nie mam o tym pojęcia, czytam różne artykuły wypowiedzi i namieszało mi się w głowie już od tego ![]() Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
mam do Was prosbe..kosmetyczka zaproponowala mi peeling krysztalowy-czy ktos to robil? czy warto? piszcie prosze
Dziekuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
sama nie zdecydowałam sie zeby pojsc na oczyszczanie do kosmetyczki, bo czytałam ze nie koniecznie jest to wskazany zabieg dla cery wrazliwej, sama w domu stosuje po prostu maski i peelingi dla cery wrazliwej, teraz przestawiłam sie na te z bielendy bo są polączone peelingi z glinkami wieć dwa produkty w jednym, ale bardziej mnie korci zeby u kosmetyczki zrobić sobie kwas, tylko jaki jest najlepszy dla cery wrazliwej/tradzikowej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Jesli masz sporo wypryskow to idz na oczyszczanie. Jak mialam tradzik to bylam pare razy na ocyszczaniu, bo po prostu wyciskajac sobie sama pryszcze nie zrobilabym tego dokladnie, sterylnie i narobilabym sobie blizn. A kosmetyczka ladnie oczysci. Jesli jest profesjonalna to nie zrobi ci zadnych plam ani blizn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
intensywnosc zabiegów zalezy od stanu skóry, u mnie zabieg trwa okolo 1,5 h ale jeszcze po oczyszczaniu kosmetyczka nakłada mi kwas migdałowy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ja miałam robione oczyszczanie i na początku twarz wygląda okropnie, jest cała czerwona bo wszystko co siedzi pod skórą zostaje wyciśnięte ale potem jak juz wszystko się zagoi to twarz jest pozbawiona zanieczyszczeń
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Hey Dziewczyny, odnośnie samego zabiegu i jego powodów raczej nie będę pisała bo wiadomo co i jak a raczej pytanie komu zaufać...
ja mam problemy z wypryskami od dłuższego czasu, generalnie cera się przetłuszcza i jakieś syfy się pojawiają... jeśli mogę polecić to panią Agnieszkę z salonu gdzie byłam ostatnio [wklejam link do strony: http://www.uroknatury.pl/warszawa-sr...-problemy.html dlaczego tu napisałam ponieważ pani jest mega, poruszyłam temat ze mam problem z dłoniami, zaczerwienienia i lekkie podrażnienia, ona zapytała czy używam mydła w płynie ja ze tak - a odpowiedziała ze warto odstawić i zobaczyć efekt (jakiś detergent tam dość często uczula). i fakt pomogło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
kosmetyczka, oczyszczanie, pryszcze, twarz |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.