|
|||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ | Lista userów | Kluby | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze wiadomości | Oznacz fora jako przeczytane |
| Forum Plotkowe Tutaj zapraszamy do dyskusji na każdy temat - również całkowicie nie związany z urodą ;-) |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dojazd z Wrocławia do Sobótki
Witam. Czy któraś z wizażanek wie jakimi autobusami można z Wrocławia dojechać do Sobótki? Zaczynam tam pracę i szukam najlepszych połączeń
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dojazd z Wrocławia do Sobótki
są prywatne linie, w sensie busy.
i bilet kosztuje jakos 3,5. ale to szkolny\studencki.
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio płacilam 6-7 zł z PKS (nie przyznali mi ulgowego
)
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A jakie to są te prywatne linie? Znalazłam tylko Sevibus ale kursują bodajże do 17.00 i dość rzadko, a ja potrzebuję przynajmniej jeszcze jednej opcji. Znalazłam jeszcze dwa autobusy Polbus. Ale kiedys pamietam byl jeszcze jakis autobus ktory odjeżdzal spod galerii dominikańskiej.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
nie podam Ci konkretniej nazwy bo nimi nie jeżdze.
ale wiem, że zatrzymują się np na hallera, tam koło rossmana.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Autobusy z Wrocławia do Sobótki odjeżdżają z dworca głównego PKS- stanowiska 6 i 7. Najczęściej są to autobusy POLBUS. Podaję Ci linka z wyszukiwarką połączeń, więc możesz sobie dokładniej godziny odjazdów sprawdzić:
http://www.e-podroznik.pl/ Z tego co się orientuję to linia spod Galerii Dominikańskiej została zlikwidowana, ale nie mam 100% pewności ponieważ już baaardzo dawno nie jeżdziłam.
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo Wam dziękuję. Od poniedziałku rozpoczynam przygodę z dojazdami autobusami Polbus
Mam jednak kilka pytań do osób które korzystają z przejazdów tego przewoźnika: 1) czy bilet miesięczny obowiązuje od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca, czy też przez miesiąc od dnia zakupu? 2) czym różni się tradycyjny bilet miesięczny od biletu elektronicznego? Bo nie wiem na który się w razie czego zdecydować..... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
polecam stronę www.rozklady.com.pl, pokazuje i polbusa i Sevibusa (jest też przewoźnik buspol, ale im bym nie ufała, bo oni nie odpowiadają za ten rozkład jazdy i można się naciąć). Nie ma już autobusu, który miał przystanek pod galerią. Jak to jest z miesięcznymi to niestety nie wiem.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum Plotkowe
|
|
|
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

)